Σταθερό το ιατρικό επιτελείο στον Βόλος 2004

«Οι επιτυχημένες συνεργασίες θα πρέπει να συνεχίζονται» αναφέρει η διοίκηση της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου «Βόλος 2004 κάνοντας γνωστή την ανανέωση για τρίτη συνεχόμενη χρονιά της συνεργασία της με τον χειρουργό ορθοπεδικό κο Γεώργιο Γάτο και την φυσικοθεραπεύτρια κα Παρισένια Παξινού, οι οποίοι θα παρέχουν και φέτος στην ομάδα τις υπηρεσίες τους.

Ο ορθοπεδικός κος Γάτος είναι Πτυχιούχος της Ιατρικής Σχολής του ΑΠΘ, ενώ έχει εργαστεί στο παρελθόν στην Ορθοπεδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Βόλου, στο Χειρουργικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Σαλαμίνας, στο Χειρουργικό τμήμα του Ναυτικού Νοσοκομείου Κρήτης και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ενώ τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με ιδιωτικές κλινικές. Επίσης έχει συνεργαστεί με αρκετές ομάδες του τοπικού ποδοσφαίρου αλλά και άλλων αθλημάτων.

Η κα Παρισένια Παξινού είναι Πτυχιούχος Φυσικοθεραπεύτρια MSc Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ενώ αποτελεί μέλος του ιατρικού team των Εθνικών ομάδων γυναικών, νεανίδων και κορασίδων. Επίσης, συνεργάζεται με ομάδες και αθλητές διαφόρων αθλημάτων.

«Ευχαριστούμε θερμά τον κο Γάτο και την κα Παξινού για την πολύτιμη βοήθεια και τις υπηρεσίες τους στις παίκτριες της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.