Σταθερό το τεχνικό τιμ της Νίκης Βόλου, έπονται κινήσεις ενίσχυσης

Άρχισε ο σχεδιασμός για την επόμενη αγωνιστική περίοδο

Μπορεί οι τελευταίες ημέρες να είχαν ένταση για την ομάδα μπάσκετ της Νίκης Βόλου, από τη στιγμή που ο επικεφαλής της Διοικούσας Επιτροπής, Μπάμπης Τουτουντζόγλου ξέσπασε κατά του Ερασιτέχνη, αναφέροντας ότι η στήριξη είναι ανύπαρκτη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν γίνεται δουλειά με φόντο τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι στόχοι δεν αλλάζουν για τη Νίκη στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής, έχοντας ξεκινήσει την αγωνιστική δράση με 3/3 την τελευταία χρονιά, χωρίς ωστόσο να μπορεί να ολοκληρώσει την καλή πορεία, από τη στιγμή που το πρωτάθλημα δεν συνεχίστηκε. Με βάση όμως την τελευταία χρονιά θα «χτιστεί» η ομάδα για την επόμενη…

Η αρχή έγινε με το τεχνικό επιτελείο και είναι δεδομένο ότι τα πρόσωπα θα είναι ίδια. Γιώργος Κοσμάτος και Ανδρέας Μαύρος (με αλφαβητική σειρά τα ονόματα γιατί πρόκειται για δίδυμο με ίδιες αρμοδιότητες) θα βρίσκονται στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Από εκεί και πέρα, ήδη έχουν γίνει επαφές με παίκτες που εντάχθηκαν το περασμένο καλοκαίρι στο ρόστερ ή βρίσκονταν ήδη σ’ αυτό, προκειμένου να ανανεωθούν οι συμφωνίες για την καινούργια σεζόν. Από την άλλη δεδομένες είναι και αποχωρήσεις, αφού ήδη ο Φώτης Τάσσος έχει ενταχθεί στο δυναμικό του ΓΣ Αλμυρού, και δεν αποκλείονται ακόμη δύο, οπότε και η διοικούσα επιτροπή θα κινηθεί για την κάλυψη των κενών.

Ήδη για παράδειγμα, έχει μπει στο μεταγραφικό στόχαστρο των «κυανόλευκων» για 23χρονο δίμετρο πάουερ φόργουρντ, με εμπειρία από την Α2 Εθνική κατηγορία, που μπορεί να δώσει πολλές λύσεις  στη Β’ Εθνική.

Όλα αυτά λαμβάνουν χώρα βέβαια, με τον Μπάμπη Τουτουντζόγλου να έχει αποφασίσει ότι θα συνεχίσει την προσπάθεια για μία ακόμη χρονιά, αλλά σαφώς δεν μοιάζει να έλεγε όχι σε μία υγιή συμμαχία που θα έδινε περισσότερες λύσεις στην ομάδα. Άτομα του περιβάλλοντός του πάντως ακόμη και τώρα επισημαίνουν ότι ο ισχυρός άνδρας της διοικούσας επιτροπής της ομάδας μπάσκετ βρέθηκε οριακά στο ν’ αποχωρήσει, ωστόσο το συναίσθημα επικράτησε και πάλι…

Βέβαια, κανείς δεν προβλέπει να διακοπεί η προσπάθεια της διοικούσας επιτροπής από την Ερασιτεχνική, καθώς κάτι τέτοιο θα ήταν πισωγύρισμα για το τμήμα του μπάσκετ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.