Στεφανής: Για την υπέρβαση της κατάκτησης του πρωταθλήματος

Μίλησε στον Blue Heart 105.1 ο αρχηγός της Δήμητρας Ευξεινούπολης

Το ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις να κάνει την υπέρβαση και να κατακτήσει το πρωτάθλημα δηλώνει ο Δημήτρης Στεφανής. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και αρχηγός της Δήμητρας Ευξεινούπολης μίλησε στον Blue Heart Fm 105.1 και την εκπομπή «Τα πάντα για το Ερασιτεχνικό» και τόνισε ότι όλοι στην ομάδα προχωρούν ενωμένοι, καθώς το πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΘ είναι το πιο δύσκολο των τελευταίων δέκα χρόνων. Αναλυτικά ο Δημήτρης Στεφανής ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε μία προσπάθεια το καλοκαίρι ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες, και απλώς το συνεχίζουμε. Θέλουμε να είμαστε μία οικογένεια, μία ομάδα, και προς το παρόν μας πηγαίνουν όλα καλά και παρά τους τραυματισμούς που είχαμε. Είναι δύσκολο πρωτάθλημα που όλοι μπορούν να χάσουν από όλους και υπολογίζουμε όλες τις ομάδες. Είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα τα τελευταία δέκα χρόνια, απ’ ό,τι θυμάμαι εγώ. Όλα τα ματς έχουν τις ιδιαιτερότητές τους και προσπαθούμε με τις εντολές του κόουτς και τη βοήθεια της διοίκησης να δούμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίσουμε το κάθε ένα, κάτι που στο τέλος θα μας δώσει και το πρωτάθλημα.

Είμαστε μία ομάδα νεοφώτιστη στα χαρτιά, γιατί η Δήμητρα δεν ήταν ποτέ μία ομάδα του Β’ Τοπικού, αλλά μία ομάδα της πρώτης κατηγορίας. Θα προσπαθήσουμε κι εμείς να κάνουμε αυτήν την υπέρβαση με όλες μας τις δυνάμεις και να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, για να δώσουμε τη χαρά σ’ αυτόν τον κόσμο, που δεν έχει ξαναδεί το χωριό της Ευξεινούπολης και την ομάδα της Δήμητρας στην παραπάνω κατηγορία.

Έχουμε την πολυτέλεια να έχουμε ένα μεγάλο διάστημα μέχρι τον επόμενο αγώνα και θα προσπαθήσουμε για κάποιους τραυματισμούς να γίνουν οι αποθεραπείες σωστά και να ξαναμπούμε με δύναμη και αποφασιστικότητα για όσα παιχνίδι έμειναν από τον πρώτο γύρο και μετά στον δεύτερο.

Για το πώς κρίνει το ρόστερ και για το ενδεχόμενο μεταγραφικής ενίσχυσης ο Δημήτρης Στεφανής υποστήριξε:

«Κάθε ποδοσφαιριστής που μπορεί να ‘ρθει θα είναι ευπρόσδεκτος, αν υπάρχει τέτοια επιλογή από τον προπονητή και τη διοίκηση. Το ρόστερ είναι τέλειο κι αυτός που θα έρθει πρέπει να ενσωματωθεί πρώτα στην οικογένεια. Χαίρομαι πάρα πολύ γι’ αυτήν την ομάδα όχι μόνο για το ποδόσφαιρο που παίζει, αλλά γιατί είναι ένα. Σε μας δόξα τω Θεω δεν υπάρχει καμία προστριβή μέσα στην ομάδα. Ο ένας παίζει για τον άλλον, όποια κουβέντα και να ειπωθεί σταματάει εκεί και ο συμπαίκτης καταλαβαίνει ότι είναι για το καλό του. Προχωράμε ενωμένοι, γιατί το πρωτάθλημα θα είναι δύσκολο μέχρι το τέλος, το πιο δύσκολο, όπως είπα, των τελευταίων δέκα ετών και μόνο σαν οικογένεια μπορείς να προχωρήσεις».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.