Στέφανος Τσιτσιπάς: Για πρώτη φορά στους «8» του Indian Wells με απίστευτη ανατροπή

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβεβαίωσε για μια ακόμη φορά ότι είναι από τους καλύτερους παίχτες του παγκόσμιου τένις καθώς κατάφερε με μεγάλη ανατροπή να βρεθεί για πρώτη φορά στην ιστορία του στους 8 του Indian Wells.

Ο Έλληνας τενίστας χρειάστηκε συνολικά 2 ώρες και 43 λεπτά για να επικρατήσει με 2-1 σετ του Άλεξ ντε Μινόρ και έτσι να βρεθεί στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Αν και ο αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά ήταν εξαιρετικός στα πρώτα δύο σετ, το Νο3 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις γύρισε το ματς και πήρε το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Indian Wells (6-7, 7-6, 6-2).

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς πήρε τη νίκη παρά το προβληματικό πρώτο σερβίς του μέχρι τα μισά του τρίτου σετ και παρά τις συνεχείς χαμένες ευκαιρίες.

Μετά τη νίκη του επί του Άλεξ ντε Μινόρ ο επόμενος αντίπαλος του Στέφανου Τσιτσιπά είναι ο Νικολόζ Μπασιλασβίλι. Ο Γεωργιανός τενίστας που είναι νο36 στην παγκόσμια κατάταξη του τένις νίκησε με 2-0 σετ (6-4, 7-6) τον Κάρεν Κατσάνοφ για να φτάσει στους «8» του Indian Wells ενώ απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά έχει δύο ήττες τις δύο φορές που έχουν συναντηθεί σε Australian Open και Beijing Open.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.