Στεργιόπουλος: «Με τον ίδιο ζήλο και διάθεση για τη δεύτερη θέση»

Την πεποίθηση πως αν η ομάδα του συνεχίσει να δουλεύει με τον ίδιο ζήλο και διάθεση, θα μπορέσει να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α1 ΕΣΚΑΘ, η οποία και δίνει το εισιτήριο για τα πλέι οφ, εξέφρασε με δηλώσεις του στο magnesiasports, ο προπονητής του Γυμναστικού Συλλόγου Αλμυρού, Γιάννης Στεργιόπουλος.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις του:

Για τη νίκη της ομάδας του επί της Σκιάθου, εκτός έδρας, την περασμένη αγωνιστική:

«Γνωρίζαμε πως η Σκιάθος είναι μία πολύ δυνατή ομάδα στην έδρα της, στην οποία παλεύει όλα τα παιχνίδια. Είχαμε το μειονέκτημα πως ταξιδέψαμε για το νησί, λίγες ώρες πριν παίξουμε. Οι συνθήκες για εμάς δεν ήταν καλές, υπήρχε αρκετή υγρασία και κρύο στο κλειστό, είπαμε πως κι η Σκιάθος είναι πολύ καλή στο γήπεδό της, είχαμε και την απουσία του βασικού μας ψηλού, του Βαλαμούτη. Φοβόμασταν το παιχνίδι, αλλά νομίζω πως κάναμε ό,τι χρειαζόταν, για να κερδίσουμε. Το μεγαλύτερο πρόβλημά μας ήταν το καράβι. Εφόσον δεν κούνησε πολύ και μπορέσαμε να παίξουμε, όλα καλά (σ.σ. γέλια)”.

Για την πορεία του Γ.Σ.Α., μέχρι στιγμής, στο πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ:

“Νομίζω πως η πορεία μας είναι γενικά επιτυχημένη. Σίγουρα θα μπορούσαμε να είμαστε σε λίγο καλύτερη βαθμολογική κατάσταση. Κάναμε δύο εκτός έδρας ήττες στη Λάρισα, κόντρα σε Κεραυνό και Αετό Πλατυκάμπου, τις οποίες θα μπορούσαμε να αποφύγουμε και να τους έχουμε κερδίσει. Παρόλα αυτά, στους στόχους που είχαμε θέσει από την αρχή, δηλαδή την τετράδα κι ακόμα καλύτερα το πλασάρισμα στις δύο πρώτες θέσεις, είμαστε μέσα κι είμαστε χαρούμενοι γι’ αυτό. Η συνέχεια, βέβαια, είναι δύσκολη, υπάρχουν ακόμα αρκετά και δύσκολα παιχνίδια. Αν συνεχίσουμε με τον ίδιο ζήλο και διάθεση, μέχρι το τέλος, θα “κλειδώσουμε” τη δεύτερη θέση”.

Για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του, κόντρα στην ΑΕΒΔ, εντός έδρας:

“Είναι από τα παιχνίδια, τα οποία είναι μέσα στο πρόγραμμα το δικό μας για “ροζ φύλλο”. Πρέπει να το κερδίσουμε, γιατί ακολουθεί ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι, με τον Γυμναστικό Σύλλογο Βόλου. Είναι στα “μέτρα” μας το παιχνίδι με την ΑΕΒΔ, τους κερδίσαμε και στον πρώτο γύρο, έχουμε βέβαια τις απουσίες των Τοκατλίδη και Θέου, αλλά πιστεύω πως θα είμαστε έτοιμοι”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.