Στη 16η θέση τερμάτισε η Ντρισμπιώτη στο Ευρωπαϊκό της Ρώμης

Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη δεν κατάφερε να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης στη Ρώμη. Η Ελληνίδα αθλήτρια τερμάτισε στην 16η θέση στα 20 χιλιόμετρα βάδην στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα στίβου.

Η Καρδιτσιώτισσα βαδίστρια δεν βρέθηκε σε ιδανική κατάσταση και δεν μπόρεσε να διεκδικήσει μία θέση στο βάθρο, έχοντας κάνει μία προετοιμασία με προβλήματα. Έμεινε από νωρίς αρκετά πίσω από τις προπορευόμενες αθλήτριες και περιορίστηκε στην 16η θέση με χρόνο 1:33.39.

Μεγάλος στόχος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας, άλλωστε, είναι μία καλή παρουσία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου σε λίγες εβδομάδες.

H Πένυ Τσινοπούλου στο πρώτο της ευρωπαϊκό πρωτάθλημα αφού έγινε μητέρα, κατάφερε να βρεθεί στη 19η θέση με 1:34.13. Η Κυριακή Φιλτισάκου τερμάτισε στην 22η θέση, με χρόνο 1:34.45.

Δυστυχώς, η Χριστίνα Παπαδοπούλου ακυρώθηκε λόγω παραβάσεων των κανονισμών.

Χρυσό μετάλλιο για την Ιταλίδα Αντονέλλα Παλμιζάνο με επίδοση 1:28.10. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλίδα Βαλεντίνα Τραπλέτι με 1:28.37 ενώ το χάλκινο πήγε στην Ουκρανή Λουντμίλα Ολιανόφσκα με 1:28.48, μετά από μεγάλη μάχη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.