Στη Χαλκίδα οι Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου

Ξεκινά η δράση για την τελική φάση του W Rising Stars

Η πρόκριση στην τελική φάση του W Rising Stars έφερε χαμόγελα στις Νεάνιδες του Ολυμπιακού Βόλου, με την ομάδα να βρίσκεται από αύριο Παρασκευή στη Χαλκίδα για να πάρει μέρος στις αναμετρήσεις, με τη διοικούσα επιτροπή του τμήματος Γυναικών να κάνει λόγο για μία γιορτή του μπάσκετ στην οποία θα βρεθούν οι οκτώ από τις καλύτερες ελληνικές ομάδες.

Η εκκίνηση θα γίνει το τριήμερο 10-11-12/11 με τους αγώνες του πρώτου γύρου, που θα διεξαχθούν στα κλειστά γήπεδα του Βασιλικού και της Αυλίδας, και μαζί με τον Ολυμπιακό Βόλου θα συμμετέχουν επίσης οι Ανδρογέας, Εσπερίδες Καλλιθέας, Κρόνος Αγ. Δημητρίου, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Πιερικός Αρχέλαος, καθώς και η αναπτυξιακή ομάδα U16 W Rising Stars.

Ο Ολυμπιακός Βόλου αντιμετωπίζει στις 10 Νοεμβρίου (20:30-ΚΓ Βασιλικού) τον Πιερικό Αρχέλαο, ενώ την επομένη (Σάββατο 11/11) τον Παναθηναϊκό (ΚΓ Αυλίδας-16:30).

Την Κυριακή, στο ΚΓ Βασιλικού και στις 10:00 τα κορίτσια της Ελένης Παπαθανασίου και του Κώστα Δέρβου θα αντιμετωπίσουν τον Ανδρογέα  στο ΚΓ Βασιλικού. Εξάλλου οι ερυθρόλευκες την Κυριακή θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τον αγώνα της Εθνικής γυναικών με αντίπαλο την Τσεχία.

Το προπονητικό τιμ αποτελούμενο από τους προπονητές Ελένη Παπαθανασίου, Κώστα Δέρβο και Άννα Χριστοδούλου συμπεριέλαβε στην αποστολή τις καλαθοσφαιρίστριες Βασιλική Σιουμουρέκη, Κατερίνα Πολύζου, Χριστίνα Νταϊάκη, Δέσποινα Καραστάθη, Αναστασία Ράπτη, Μαρίνα Κοτοπούλη, Σμαράγδα Λογοδότη, Θεοφανία Μητραλή, Δέσποινα Μπασδέκη, Βιολέτα Τσομπανοπούλου, Μαρία Ψιλιώτη και Μαριτίνα Νιφόρου. Της αποστολής θα ηγηθούν ο πρόεδρος της Διοικούσας κ. Δημήτρης Καραστάθης και ο κ. Νίκος Ράπτης. Γιατρός της αποστολής θα είναι ο κ Στέλιος Πολύζος. Την αποστολή θα ακολουθήσουν επίσης γονείς των αθλητριών.

«Πάμε λοιπόν να απολαύσουμε μια τόσο σημαντική διοργάνωση και να δώσουμε την ευκαιρία στα κορίτσια μας να ζήσουν πρωτόγνωρες εμπειρίες» αναφέρει το τμήμα στη σχετική ανάρτησή του στα social media.

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.