Στη φάση των «16» του Εuro με τον ΟΠΑΠ

Η εμπειρία συνεχίζεται για τους φίλους του στοιχήματος

Η πρώτη φάση του Εuro 2020 ολοκληρώνεται, με τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ να συνεχίζουν να είναι ντυμένα στα χρώματα του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος και να προσφέρουν σε καθημερινή βάση εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές.

Με τη συλλεκτική έκδοση 16 σελίδων του ΠΑΜΕ Στοίχημα στη διάθεσή τους, οι επισκέπτες των 3800 καταστημάτων του δικτύου ΟΠΑΠ, ενημερώνονται για τις ομάδες, τις μακροχρόνιες και ειδικές προσφερόμενες αγορές, καθώς και το πρόγραμμα των αγώνων. Ο παλμός άλλωστε είναι καθαρά ευρωπαϊκός, με τους ενδιαφερόμενους να επιλέγουν τη στοιχηματική επιλογή που θεωρούν καλύτερη.

Στον Βόλο και στη Μαγνησία η εικόνα είναι ανάλογη. Όπως μας αναφέρει ο Στέφανος Τύμπας, καθώς βρεθήκαμε στο πρακτορείο ΟΠΑΠ που διατηρεί επί της οδού Καρτάλη στο κέντρο του Βόλου, το ενδιαφέρον για τις στοιχηματικές επιλογές είναι μεγάλο ακόμη και πριν από την έναρξη της διοργάνωσης! «Στους ομίλους πολλοί επέλεγαν να καταθέσουν δελτίο με τρεις αγώνες, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που στόχευαν στα περισσότερα τέρματα, στο over δηλαδή και στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Στέφανος Τύμπας

Όσον αφορά τα ειδικά στοιχήματα, ο Στέφανος Τύμπας τόνισε ότι τόσο οι κίτρινες και κόκκινες κάρτες, όσο και ο αριθμός των κόρνερ αποτέλεσαν έως τώρα αντικείμενο ενασχόλησης για τους ενδιαφερόμενους, όπως και τα ακριβή σκορ.

Σχετικά με τον τελικό νικητή του τουρνουά, ήδη υπήρξαν ενδιαφερόμενοι πριν από την έναρξη της διοργάνωσης, και πλέον αναμένεται να αυξηθεί ο αριθμός τους με την έναρξη της φάσης των «16», σύμφωνα με τον Στέφανο Τύμπα.

Εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές κάθε μέρα

Κατά τη διάρκεια του τουρνουά είναι διαθέσιμες καθημερινά εκατοντάδες στοιχηματικές επιλογές για όλα τα παιχνίδια. Επίσης, στα καταστήματα του ΟΠΑΠ προσφέρονται οι προωθητικές ενέργειες:
• «Σκορ 3»
• «2-0 & Έληξε»
• «Boost Νίκης»,
• «Επιστροφή Στοιχήματος»
• «Power Combo»

Όσον αφορά τα μέτρα ασφαλείας, όπως και το Ευρωπαϊκό, είναι αδιαπραγμάτευτα! Τα καταστήματα του δικτύου ΟΠΑΠ διαθέτουν τερματικά αυτόματης εξυπηρέτησης στοιχηματισμού (SSBTs), προωθούν τις ανέπαφες συναλλαγές και εφαρμόζουν αυξημένα μέτρα προστασίας προσφέροντας μια ασφαλή όσο και απολαυστική εμπειρία.

Την ίδια στιγμή, όλοι οι αγώνες προβάλλονται από τις οθόνες του καταστήματος, δίνοντας την ευκαιρία στο κοινό να παρακολουθήσει ζωντανά τη μάχη των εθνικών ομάδων και την εξέλιξη του στοιχήματός του, ενώ αποκλειστικά στις οθόνες των καταστημάτων ΟΠΑΠ, ο Αντρέα Παλομπαρίνι μεταφέρει καθημερινά ο παλμός της διοργάνωσης απευθείας από το Λονδίνο.

Ακόμη μέσα από μια σειρά ειδικών βίντεο, με πρωταγωνιστές παίκτες και προπονητές από την Εθνική Ομάδα, την ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό, ο ΟΠΑΠ βάζει στο μικροσκόπιο τους μεγάλους αγώνες, τα φαβορί, τα αουτσάιντερ και τους σταρ του τουρνουά.

Η σειρά βίντεο «Γκολ στο Ευρωπαϊκό με τον ΟΠΑΠ» προβάλλεται στις οθόνες όλων των καταστημάτων ΟΠΑΠ, αλλά και στα social media και στην ιστοσελίδα με τα νέα του ΟΠΑΠ.
Συγχρόνως η δημοφιλής εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time, με διπλό επεισόδιο κάθε Τρίτη και Παρασκευή, φιλοξενεί τους «ειδικούς» του ποδοσφαίρου και να βάζει τους φιλάθλους στο κλίμα των αγώνων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.