Στη Φιλιππούπολη τελικά το Ολυμπιακός Β.-Βέροια

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα των αγώνων της 2ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος FOOTBALL LEAGUE αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και σύμφωνα μ’ αυτό το ματς του Ολυμπιακού Βόλου με τη Βέροια θα γίνει στο γήπεδο της Φιλιππούπολης. Οι άνθρωποι της ομάδας κοίταξαν και τη λύση της Στυλίδας, αλλά σίγουρα το γεγονός ότι το ματς είναι τηλεοπτικό έπαιξε τον ρόλο του να οριστεί ο αγώνας στη Λάρισα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 5/10 (15.00)

Ανθής Καραγιάννη, Καβάλα ΑΟ – Αιγάλεω ΑΟ (ΕΡΤ)

Κυριακή 6/10 (15.00)

Καλαμάτας, Καλαμάτα ΠΣ – Ιάλυσος ΓΑΣ

Βουζουνεράκειο, ΟΦ Ιεράπετρας – Νίκη Βόλου

Φιλιππούπολης Λάρισας, Ολυμπιακός Βόλου – Ν.Π.Σ. Βέροια 2019 (ΕΡΤ)

Κυριακή 6/10 (16.00)

Νέας Τρίγλιας, ΠΟ Τρίγλιας – Ένωση Πανασπροπυργιακού

ΠΕΑΚ Ανατολής Ιωαννίνων, Θεσπρωτός 2019 – Ιωνικός Α.Ο.

Τηλεοπτικό και το ματς με Τρίκαλα

Τηλεοπτικό θα είναι το παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής μεταξύ Τρικάλων και Ολυμπιακού Βόλου, που θα γίνει στη φυσική έδρα του ΑΟΤ εκτός απροόπτου, αφού θα έχουν τελειώσει οι εργασίες.

Στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο, παρότι έχασαν στα τελευταία λεπτά το διπλό στον Ασπρόπυργο, είναι ευχαριστημένοι και με τον βαθμό, αφού θεωρούν ότι αντιμετώπισαν έναν αξιόλογο αντίπαλο και μάλιστα μετά από ένα ματς 120 λεπτών για το Κύπελλο, που ξεκίνησαν οι ίδιοι παίκτες εκτός από έναν.

Την Τετάρτη, ο Ολυμπιακός Βόλου ξαναμπαίνει στο γήπεδο μετά το ρεπό της Τρίτης, για να ξεκινήσει ουσιαστικά την προετοιμασία του για το παιχνίδι με τη Βέροια. Το ευχάριστο είναι ότι ο Ντούνης γυμνάζεται σε φουλ ρυθμούς και θέτει υποψηφιότητα να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς της Κυριακής, ενώ και ο Δεινόπαπας βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Σε ό,τι αφορά τον Τσιάρα που έπαθε διάσειση με τον Ασπρόπυργο είναι σε καλή κατάσταση, ενώ ο Σκοπελίτης είναι αμφίβολο αν θα προπονηθεί λόγω ίωσης.

 

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.