Στη Γενική Γραμματεία Εμπορίου στρέφουν το βλέμμα από σήμερα στον Ολυμπιακό Β.

Τη στιγμή που χθες Τρίτη γινόταν η παράδοση και παραλαβή των υπουργείων από την απερχόμενη στη νέα κυβέρνηση, σίγουρα δε θα μπορούσε η Γενική Γραμματεία Εμπορίου να ασχοληθεί με το θέμα της έγκρισης του καταστατικού της νέας ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου 1937, το οποίο είναι αυτό που «καίει» τους ερυθρολεύκους, καθώς απ’ αυτό εξαρτώνται όλες οι υπόλοιπες εξελίξεις, με την απόκτηση ΑΦΜ, το άνοιγμα τραπεζικού λογαριασμού στη Συνεταιριστική Τράπεζα και την κατάθεση των 30.000 ευρώ για το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο.

Ο Αργύρης Λίβας, ο νομικός που ανέλαβε να φέρει σε πέρας τις διαδικασίες σύστασης της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, είχε δηλώσει την προηγούμενη βδομάδα ότι μέχρι σήμερα Τετάρτη ευελπιστεί να έχει τελειώσει το ζήτημα, αλλά αυτό δεν είναι απόλυτα σίγουρο λόγω των αλλαγών που γίνονται, ωστόσο δε λείπει η αισιοδοξία για την Παρασκευή.

Στο αγωνιστικό η αίσθηση ότι θα υπάρχουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ αυξάνεται, όσο περνούν οι μέρες, αλλά ακόμη είναι νωρίς να βγουν οριστικά συμπεράσματα.

Σε ό,τι αφορά τη συνάντηση με την Αντιπεριφερειάρχη Δωροθέα Κολυνδρίνη για τη Νεάπολη, αυτή δεν προβλέπεται να γίνει αυτή τη βδομάδα και θα πάει λίγο πιο πίσω.

Σχετικά με την ανακοίνωση που βγήκε πριν λίγες μέρες για την ποδοσφαιρική ακαδημία, τη διαχείριση της οποίας ανέλαβε μία επιτροπή από μέλη και φίλους του Συλλόγου μετά από δική τους πρόταση, σίγουρα είναι νωρίς ακόμη και πρέπει να περάσει κάποιο διάστημα, για να προχωρήσει ο σχεδιασμός, με την οριστικοποίηση και του προπονητικού team συνολικά, αλλά και των εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τους πιτσιρικάδες.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.