Στη Λάρισα ο στίβος της Νίκης

Στους διασυλλογικούς αγώνες στίβου Κ16 που θα διεξαχθούν στη Λάρισα την Κυριακή 28 Ιουνίου, θα πάρει μέρος το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου.

«Πρόκειται για τους πρώτους αγώνες που συμμετέχει το τμήμα μετά την περίοδο της καραντίνας κι όλη η αποστολή είναι έτοιμη για να δείξει τον καλύτερό της εαυτό» αναφέρουν οι εκπρόσωποι της ομάδας, ενώ οι συγκεκριμένοι αγώνες είναι προκριματικοί για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.

Οι αθλητές που θα συμμετέχουν είναι οι: Αναστασίου Αντώνης, Αντωνιάδης Αλέξανδρος, Βασιλειάδης Σωκράτης, Γκόγκο0ς Αριστείδης, Ζαμουρίδης Άγγελος, Κώτσιας Διονύσεης, Λεύκας Μάριος, Μιχαλόπουλος Πέτρος, Βελέντζα Ανδρομάχη, Γαλανού Ελένη, Κοτρίδη Ανδρομάχη, Κωστούλα Ελένη, Μαυρομιχάλη Ευτυχία, Μήλιου Ελένη, Παπασακελαρίου Σταυρούλα, Ραφτοπούλου Κωωνσταντίνα, Ρουσίτι Βάσια, Τσιούρη Γεωργία, Χρήστου Δομήνικα Χρήστου.

Η αναχώρηση θα γίνει την Κυριακή στις 12:30 από το Πανθεσσαλικό με λεωφορείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι, το τμήμα έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για αθλητές και συνοδούς (ειδικές προστατευτικές μάσκες με το σήμα του Συλλόγου, απολυμαντικά, βεβαιώσεις εισόδου). Αρχηγός της αποστολής, θα είναι ο έφορος του τμήματος Γιώργος Τάκης και θα συνοδεύσουν η υπεύθυνη αποστολών – προπονήτρια Βάσω Κολλυμένου και οι προπονητές Παύλος Παρασκευόπουλος, Αποστόλης Βλαχάβας, Δημήτρης Καραντάκος και Νίκος Πασχάλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.