Στη Λάρισα οι Μικτές ΕΠΣ Θεσσαλίας

Για την 4η αγωνιστική της προεπιλογής Εθνικών Ομάδων

Σε κανονικούς πλέον ρυθμούς συνεχίζεται το πρωτάθλημα προεπιλογής Εθνικών Ομάδων, με τις Μικτές της ΕΠΣ Θεσσαλίας να βρίσκονται το μεσημέρι της Τετάρτης 8 Μαρτίου στη Λάρισα, όπου στο γήπεδο της Νεάπολης (έχει και εκεί ανάλογη περιοχή, όπως και στον Βόλο), θα δώσει τα παιχνίδια της τέταρτης αγωνιστικής με τα αντίστοιχα σύνολα.

Πρόκειται για την πρεμιέρα του δεύτερου γύρου, με τη φάση των ομίλων να μην έχει έτσι κι αλλιώς πολλές αναμετρήσεις, ενώ στην 1η αγωνιστική και στο γήπεδο του Βασδέκειου, οι παίκτες του Γιώργου Καλλιακούδα δεν τα είχαν πάει καλά απέναντι στους Λαρισαίους, αφού η Κ16 είχε ηττηθεί με το βαρύ 1-7 ενώ το σύνολο της Κ14 είχε γνωρίσει κι αυτό την ήττα με το τελικό 0-3. Από τότε πάντως οι δύο ομάδες παρουσίασαν βελτίωση, και πήραν κάποιους βαθμούς απέναντι στις ομάδες της Καρδίτσας ή/και των Τρικάλων.

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής:

ΕΠΣ Τρικάλων-ΕΠΣ Καρδίτσας

ΕΠΣ Λάρισας-ΕΠΣ Θεσσαλίας

Η βαθμολογία Κ14

  1. ΕΠΣ Τρικάλων 5-1 9
  2. ΕΠΣ Λάρισας 8-2 6
  3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 2-5 3
  4. ΕΠΣ Καρδίτσας 1-8 0

Η βαθμολογία Κ16

  1. ΕΠΣ Λάρισας 8-1 7
  2. ΕΠΣ Καρδίτσας 1-1 4
  3. ΕΠΣ Θεσσαλίας 3-8 4
  4. ΕΠΣ Τρικάλων 1-3 1

Η τελευταία προπόνηση των Μικτών της ΕΠΣ Θεσσαλίας προγραμματίστηκε για το απόγευμα της Δευτέρας 6 Μαρτίου, ενώ αύριο Τρίτη αναμένεται να γίνουν γνωστές οι αποστολές των δύο συνόλων.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.