Στη Λάρισα το Silver European League Βόλεϊ Γυναικών

Mία σπουδαία διοργάνωση θα έχουν την ευκαιρία ν’ απολαύσουν οι φίλοι του βόλεϊ στη Θεσσαλία και όχι μόνο, με τη Λάρισα να φιλοξενεί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το ευρωπαϊκό Silver League Γυναικών, με τη συμμετοχή της Εθνικής Ελλάδας, αλλά και των ομάδων της Αυστρίας, της Νορβηγίας και της Ισπανίας.

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο κλειστό γήπεδο της Νεάπολης στη Λάρισα, είτε το τριήμερο 7-10 Ιανουαρίου 2021, είτε από τις 8 έως και τις 11 του ίδιου μήνα. Εφόσον οι αγώνες πραγματοποιηθούν με ανοιχτές τις θύρες του γηπέδου, οι φίλοι του βόλεϊ θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα εξαιρετικό θέαμα, σε αγώνες με μεγάλη δυναμική και σημασία για τις συμμετέχουσες ομάδες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Εθνική Γυναικών θα βρίσκεται στη Λάρισα μετά τις 15 Δεκεμβρίου, προκειμένου να ξεκινήσει προετοιμασία. Η διοργάνωση έρχεται έτσι επί θεσσαλικού εδάφους, μετά από τις απαραίτητες κινήσεις του προέδρου της ΕΣΠΕΚΕΛ, Αστέριου Πατσιαούρα, και μετά τις επαφές που είχε με την Περιφέρεια Θεσσαλίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.