Στη μάχη του εφηβικού οι πολίστες του Βόλου

Σε 8 Ομίλους διεξάγεται το ερχόμενο τριήμερο (10-12 Ιουλίου) η Β’ Φάση του Εφηβικού πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης (γενν. 2003), με τον… συνήθη ύποπτο Βόλο να συμμετέχει στον Όμιλο της Λάρισας.

Συγκεκριμένα, οι αγώνες θα γίνουν στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Λάρισας, με την ομάδα του Βόλου ν’ αντιμετωπίζει τους ΝΟ  Βουλιαγμένης και ΝΟ Λάρισας, χωρίς να συμπεριλαμβάνεται στο πρόγραμμα ο Νηρέα Λαμίας, αν και αναφέρεται στον όμιλλο.

Στην τελική φάση προκρίνονται οι ομάδες που θα καταλάβουν την πρώτη θέση σε κάθε όμιλο και θα σχηματίσουν δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Στους εντός των ομίλων αγώνες, ισχύει η ισοπαλία, στους χιαστί αγώνες και στους αγώνες κατάταξης πρέπει να υπάρξει νικητής.

Όσον αφορά το πρόγραμμα των αγώνων, ο Βόλος αγωνίζεται αύριο Παρασκευή στις 21:00 με αντίπαλο τον ΝΟ Βουλιαγμένης, με την αναμέτρηση ν’ αρχίζει στις 21:00, ενώ το Σάββατο 11 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον ΝΟ Λάρισας στις 19:00.

Μετά από τους εντός των δυο ομίλων αγώνες, θα συναντηθούν:

-Η 1η ομάδα του Α’ ομίλου με τη 2η ομάδα του Β’ ομίλου

-Η 2η  ομάδα του Α’ ομίλου με την 1η ομάδα του Β’ ομίλου

-Η 3η ομάδα του Α’ ομίλου με την 3η ομάδα του Β’ ομίλου για τις θέσεις 5-6.

-Η 4η ομάδα του Α’ ομίλου με την 4η ομάδα του Β’ ομίλου για τις θέσεις 7-8.

Τόσο στον μικρό όσο και στον μεγάλο τελικό θα αγωνιστούν οι ηττημένες και οι νικήτριες ομάδες των χιαστί αγώνων αντίστοιχα. Οι αγώνες διεξάγονται χωρίς θεατές και σύμφωνα με το Υγειονομικό Πρωτόκολλο

 

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.