Στη Μαγιόρκα για προετοιμασία ο Βολικάκης

Ο Χρήστος Βολικάκης εντάχθηκε στην ισπανική επαγγελματική ομάδα ποδηλασίας Arabay στα τέλη Οκτωβρίου και αποφάσισε να μεταβεί στην πρωτεύουσα των Βαλεαρίδων, Πάλμα ντε Μαγιόρκα, για το βασικό στάδιο της προ-Ολυμπιακής του προετοιμασίας.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο Βολιώτης πρωταθλητής Θα προπονείται στην Πάλμα Αρένα, το ποδηλατοδρόμιο που είχε φιλοξενήσει το 2007 το παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας πίστας, και θα έχει δίπλα του σημαντικούς αθλητές του χώρου όπως ο Νταβίντ Μουντανέρ που ήταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μάντισον το 2014.

Ο 32χρονος Χρήστος Βολικάκης, που έχει εξασφαλίσει την παρουσία του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στο αγώνισμα του όμνιουμ, θα παραμείνει στην ισπανική πόλη μέχρι τα τέλη του ερχόμενου Απριλίου. Εξάλλου, μεταξύ 22-25 Απριλίου θα πραγματοποιηθεί στο Νιούπορτ της Μεγάλης Βρετανίας η πρώτη στάση του «Κυπέλλου των Εθνών», η σειρά αγώνων που αντικατέστησε τα παγκόσμια κύπελλα της UCI στην ποδηλασία πίστας. Επίσης, θα ακολουθήσουν άλλες δύο στάσεις, σε Χονγκ Κονγκ και Κάλι τον ερχόμενο Μάιο (13-16) και Ιούνιο (3-6) αντίστοιχα.

Sportsfeed.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.