Στη Νεάπολη το φιλικό της Νίκης με το Κιλελέρ το Σάββατο

Στη Νεάπολη θα γίνουν τελικά τα «αποκαλυπτήρια» της Νίκης για τη σεζόν 2023-24, με την έννοια ότι το πρώτο προγραμματισμένο φιλικό των κυανόλευκων με την Α.Ε. Κιλελέρ το προσεχές Σάββατο (26/8) δεν θα γίνει στην Πορταριά, όπου η ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου κάνει το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας της από χθες Τρίτη (22/8).

Κι αυτό το γήπεδο της Πορταριάς κρίθηκε από την τεχνική ηγεσία και τους παίκτες ότι είναι σκληρό και ότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη κατάσταση (σ.σ. ενδεικτικά αναφέρουμε ότι σε ένα μέρος κοντά στην πλάγια γραμμή προς τους πάγκους είναι ξερό και το χόρτο έχει … εξαφανιστεί).

Ετσι, αποφασίστηκε το «τεστ» με την Α.Ε. Κιλελέρ να γίνει στη Νεάπολη, κάτι που προφανώς θα ικανοποιήσει και τον κόσμο, που θα μπορέσει να παρακολουθήσει αυτό το ματς και  πιο μαζικά και με μεγαλύτερη άνεση και θα δει τα πρώτα δείγματα γραφής της φετινής Νίκης.

Θυμίζουμε πως η Νίκη έχει κλείσει κι άλλα δύο φιλικά με τον Μαγνησιακό στις 2/9 και τον νεοφώτιστο στη Σούπερ Λιγκ 2 Καμπανιακό πάλι στη Νεάπολη στις 6/9, αλλά σίγουρα άπαντες θα θέλουν να δουν και την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου μετά και τη συναυλία στο συγκεκριμένο γήπεδο του Βασίλη Παπακωνσταντίνου, κάτι που σίγουρα προβληματίζει.

Άλλο φιλικό δεν έχει κλειστεί μέχρι τώρα, καθώς μετά, στις 13/9, θα ακολουθήσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος.

Τέλος, να σημειωθεί ότι στην προετοιμασία μετέχουν κανονικά και οι νεοαποκτηθέντες Σωτηράκος και Σκεντεράι, για τους οποίους απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑΝΑΣΟΥΛΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.