Στη Νίκη Βόλου η Ζωή Ρέππου

Ενισχύεται περαιτέρω το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου, με τους εκπροσώπους της ομάδας  να κάνουν γνωστό ότι ολοκληρώθηκε η μεταγραφή της Ζωής Ρέππου.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η Ζωή Ρέππου είναι γεννημένη το 2005 κι ασχολείται με τον στίβο εδώ κι εννέα χρόνια, έχοντας ξεκινήσει από τις ακαδημίες του ΓΣ Βόλου και συνεχίζοντας μετέπειτα και στην αγωνιστική ομάδα του Γυμναστικού μέχρι και σήμερα.

Είναι άλτρια μήκους και αθλήτρια στο τετραπλούν και στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα αναδείχθηκε 5η Πανελληνιονίκης στην Κ16 στο τετραπλούν στη Θεσσαλονίκη, και 8η στο μήκος.

Σε δηλώσεις του, ο έφορος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης, αναφέρει: «Έχουμε την χαρά να έχουμε στον σύλλογό μας μια ταλαντούχα αθλήτρια, από έναν μεγάλο και ιστορικό σύλλογο. Ευχαριστούμε θερμά τον προπονητή Γιάννη Κουτσοφλίνη και τον Πρόεδρο του ΓΣ Βόλου Αντώνη Χιώτη, για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Καλωσορίζουμε στη μεγάλη οικογένεια της Νίκης Βόλου την αθλήτρια και της ευχόμαστε πολλές επιτυχίες και διακρίσεις με τα χρώματα του συλλόγου».

Όπως αναφέρεται, η αθλήτρια θα προπονείται με τον προπονητή αλμάτων και δρομικών εμποδίων του τμήματος της Νίκης Βόλου, Αποστόλη Βλαχάβα.