Στη Νίκη Βόλου και η Παρασκευή Καυκούλα

Μετά τον Παναγιώτη Καυκούλα, το τμήμα στίβου της Νίκης Βόλου ανακοίνωσε την ένταξη και της αδερφής του Παρασκευής Καυκούλα σ’ αυτό.

Η αθλήτρια ξεκίνησε σε ηλικία 8 ετών από τις ακαδημίες του αθλητικού συλλόγου «Άτλας» Βόλου. Όπως σημειώνει η πλευρά της Νίκης Βόλου: «Είναι αθλήτρια δρομικών ταχυτήτων και σκυτάλης και ξεχώρισε αμέσως για τις επιτυχίες που κατέγραψε και το σπουδαίο ταλέντο της, αναδείχθηκε μέσα από τη σκληρή δουλειά στις ακαδημίες του Άτλαντα Βόλου.

Κατέλαβε την 1η θέση στη σκυτάλη στο φετινό πανελλήνιο πρωτάθλημα, την 3η θέση το 2021 στα 4×80 και την 4η θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα – όμιλος Θεσσαλονίκης Κ16 στα 150 μ.

Η αθλήτρια θα προπονείται με τον προπονητή Παύλο Παρασκευόπουλο».

Ο υπεύθυνος του τμήματος στίβου της Νίκης Βόλου Γιώργος Τάκης, ανέφερε: «Καλωσορίζουμε και την Παρασκευή Καυκούλα στη Νίκη Βόλου. Ένα σπουδαίο παιδί, μια ταλαντούχα και πολλά υποσχόμενη αθλήτρια η οποία έχει ξεχωρίσει με τις επιδόσεις της. Η Παρασκευή αποτελεί μια σημαντική προθήκη στην αγωνιστική μας ομάδα για την κατηγορία Κ16 και την Κ18 και της ευχόμαστε ακόμη περισσότερες επιτυχίες με τα χρώματα της ομάδας μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.