Στη Ρόδο με μέλη του ΠΟ Βόλος η Εθνική Ομάδα Ποδηλασίας

Στην αντίστροφη μέτρηση για τη μεγάλη γιορτή της ποδηλασίας βρίσκεται η Ρόδος για τον ποδηλατικό γύρο του νησιού. Η διοργάνωση θα ανοίξει την Κυριακή 4 Απριλίου, με τον μονοήμερο αγώνα, «Rhodes Grand Prix powered by Mitsis Hotels», ενώ θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί με τον «International Tour of Rhodes» το τετραήμερο 8-11 Απριλίου, με έντονη παρουσία του ΠΟ Βόλος στους αγώνες.

Οι αθλητές που θα συνθέσουν την ελληνική εθνική ομάδα στον αγώνα, είναι οι Πολυχρόνης Τζωρτζάκης (Τάλως Χανίων), Χρήστος Βολικάκης (ΠΟ Βόλος), Περικλής Ηλίας (Κρόνος Νίκαιας), Παναγιώτης Καρατσιβής (ΓΣ Λάρισας), Χάρης Καστραντάς (ΠΟ Βόλος), Δημήτρης Χρηστάκος (ΑΛΦΑ Καλλιθέας), Παναγιώτης Χριστόπουλος Χέλλερ (ΠΟ Βόλος) και αναπληρωματικός ο Βίλλα Εμιλιάνο (ΠΟ Βόλος). Ο τελευταίος θα πάρει τη θέση του Περικλή Ηλία στο μονοήμερο της 4ης Απριλίου.

Ο Ποδηλατικός Γύρος της Ρόδου θα φιλοξενήσει 26 ομάδες, ήτοι 175 περίπου ποδηλάτες. Παρά τις ακυρώσεις ξένων ομάδων εξ αιτίας του κορωνοϊού, δεν υπήρξε πρόβλημα να αντικατασταθούν,  κι αυτό γιατί οι συνολικές δηλώσεις συμμετοχής έφθασαν στις 82. Ο αγώνας θα γίνει κάτω από αυστηρό υγειονομικό πρωτόκολλο, ενώ οι διοργανωτές σε κάποιες περιπτώσεις προχώρησαν σε αλλαγές στη διαδρομή, για να αποφευχθεί το πέρασμα από κατοικημένες περιοχές. Με βάση αυτό, ο αγώνας προλόγου, μήκους 2χλμ της 8ης Απριλίου, που αρχικά θα γινόταν στο ποδηλατοδρόμιο «Διαγόρας», μεταφέρθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.