Στη Σαμαρίνα ο Παναγιώτης Μποτσιβάλης

Ο ισχυρός άνδρας των "ερυθρολεύκων" Παναγιώτης Μποτσιβάλης.

Στη Σαμαρίνα βρίσκεται από χθες το βράδυ ο πρόεδρος της Δ.Ε. ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού Βόλου κ. Παναγιώτης Μποτσιβάλης, ενώ από την Πέμπτη την αποστολή της ομάδας επισκέφτηκε και ο αντιπρόεδρος κ. Πολύζος.

Ο διοικητικός ηγέτης των ερυθρολεύκων, που θα αναχωρήσει την Κυριακή, θα έχει την ευκαιρία να δει από κοντά τη δουλειά που γίνεται, να συνομιλήσει με τους παίκτες και να ενημερωθεί από το προπονητικό τιμ για τις εντυπώσεις τους και τα συμπεράσματά τους. Φυσικά θα τεθεί και το θέμα της ενίσχυσης που υπολείπεται, ώστε να ολοκληρωθεί το ρόστερ.

Γι’ αυτό το θέμα, η θέση που κοιτάζουν κυρίως οι άνθρωποι της ομάδας είναι του αριστερού μπακ, αλλά όχι και η μοναδική, καθώς ο Βαρούχας είναι περισσότερο επιθετικογενής και μάλιστα η τεχνική ηγεσία βλέπει ότι μπορεί να παίξει και από την αντίθετη πλευρά, ενώ κλασικό αριστερό μπακ είναι μόνο ο Ανδρέας Κόκκας. Έτσι, θεωρείται ότι χρειάζεται μία επιπλέον λύση, χωρίς αυτό να σημαίνει σε καμία περίπτωση ότι δεν υπάρχει πίστη στις δυνατότητες του 20χρονου παίκτη, ο οποίος έκανε πολύ δυνατό φίνις στο περσινό πρωτάθλημα, όταν του δόθηκαν οι ευκαιρίες. Αυτό που ψάχνουν στη μεταγραφική αγορά για το πόστο του αριστερού οπισθοφύλακα είναι κάτι αντίστοιχο με τον Καραμπά, που στα δεξιά δείχνει αρκετά θετικά στοιχεία φουλ-μπακ και στην ομάδα θεωρούν ότι έκαναν για τη συγκεκριμένη θέση μία πολύ καλή επιλογή.

Εν τω μεταξύ οι προπονήσεις συνεχίστηκαν την Παρασκευή χωρίς τους Σέττο και Σκανδάλη. Για τον πρώτο είναι γνωστό το δερματολογικό πρόβλημα που έχει στο πέλμα του ποδιού του, ενώ ο δεύτερος έχει επιστρέψει στον Βόλο, αφού έπρεπε να κάνει εξετάσεις σε κοιλιακούς-προσαγωγούς, για να δει τι έχει, αν και στον Ολυμπιακό πιστεύουν ότι θα ξεπεράσει γρήγορα τον τραυματισμό του.

Τέλος, να σημειωθεί ότι κατά πάσα πιθανότητα ο Ολυμπιακός Βόλου θα αντιμετωπίσει τον Πηλέα σε φιλικό την Πέμπτη 17 Αυγούστου, με την έδρα φυσικά να αποφασίζεται αργότερα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.