Στη σέντρα Δήμητρα Ευξεινούπολης και Θησέας

Δύσκολες αναμετρήσεις στην πρεμιέρα τους

Υψηλά εμπόδια θα έχουν να υπερπηδήσουν Δήμητρα και Θησέας στις πρεμιέρες του στον 3ο Όμιλο του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Η ομάδα της Ευξεινούπολης θα αντιμετωπίσει την Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, στις 15:00 τον Αετό Μακρυχωρίου, εκτός έδρας, ενώ ο Θησέας την ίδια ημέρα και ώρα θα υποδεχθεί τον Εθνικό Κεραμιδίου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι οι δύο αντίπαλοι των εκπροσώπων του Νομού Μαγνησίας τερμάτισαν πέρυσι στον τρίτο όμιλο (οι δικές μας ήταν στον τέταρτο) στην τρίτη (Εθνικός Κερ.) και τέταρτη (Αετός) θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Το magnesiasports επικοινώνησε με τους προπονητές και των δύο ομάδων, Στέλιο Αρσένο και Κώστα Σταματίου, τονίζοντας ενδιαφέροντα στοιχεία για τις ομάδες τους.

 

Στ. Αρσένος: Να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας

Πάνοπλη θα ταξιδέψει η Δήμητρα στο νομό Λάρισας, ενώ όπως σημειώνει ο Στέλιος Αρσένος για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση «Είναι ιδιαίτερα δύσκολο και απαιτητικό εκτός έδρας παιχνίδι για εμάς.

Εξάλλου, πρόκειται για πρεμιέρα και πάντα τέτοια ματς πρέπει να τα αντιμετωπίζεις με πλάνο και την απαραίτητη προσοχή και σοβαρότητα. Μην ξεχνάμε ότι πέρυσι κατέληξε στην τέταρτη θέση του βαθμολογικού πίνακα του Ομίλου που συμμετείχε». Για το τι θα απαιτηθεί από την ομάδα του στο φετινό πρωτάθλημα ο κόουτς της Δήμητρας σημειώνει «Οφείλουμε να είμαστε κατάλληλα προετοιμασμένοι για κάθε ένα παιχνίδι ξεχωριστά. Για να πετύχουμε τους στόχους μας στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, θα πρέπει να εκμεταλλευτούμε στο έπακρο την έδρα μας και να μαζεύουμε σε κάθε παιχνίδι εκτός έδρας όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε», καταλήγει ο κ. Αρσένος.

 

Κ. Σταματίου: Να σπάσουμε την …κακή παράδοση

«Ο Θησέας τα τελευταία τρία χρόνια που μετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής δεν έχει καταφέρει να κερδίσει στην πρεμιέρα», όπως μάς ενημερώνει ο προπονητής της ομάδας της

Αγριάς, Κώστας Σταματίου και συμπληρώνει «θα πρέπει να σπάσουμε αυτή την κακή παράδοση φέτος».

Ο έμπειρος κόουτς θα περιμένει μέχρι την τελευταία στιγμή τον Δημήτρη Λίτσο, μιας και έχει

υποστεί υποτροπή σε έναν παλιό τραυματισμό, ενώ αμφίβολος είναι και ο δεύτερος τερματοφύλακας Δημήτρης Κοντοστάθης. Από την άλλη, δεδομένη είναι η απουσία του Λάζαρου Καραμανλή που έχει εγχειριστεί στους χιαστούς με την επάνοδό του να υπολογίζεται για το νέο έτος.

Ο Κώστας Σταματίου σημειώνει στο magnesiasports για την πρεμιέρα της ομάδας του απέναντι στον Εθνικό Κεραμιδίου «Όλα τα ματς είναι δύσκολα. Εμείς υπολογίζουμε στο γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει στην έδρα μας, καθώς επίσης τις πολύ καλές εμφανίσεις που κάναμε στα φιλικά και στο ματς Κυπέλλου με τον Πανσερραϊκό. Η ψυχολογία μας είναι καλή και ανυπομονούμε για το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή».

 

Κάλεσμα στους φιλάθλους από τον Θησέα

Η Διοίκηση του Συλλόγου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να δώσουν δυναμικό “παρών” στο γήπεδο της Αγριάς, ώστε να κατακτηθεί η πρώτη νίκη, ενώ παράλληλα ενημερώνει ότι κατά την έλευση στο γήπεδο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του Covid.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει τα παρακάτω: “Την Κυριακή 24/10 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό γήπεδο Αγριάς, ξεκινάνε οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου.
Καλούμε όλους τους φίλους της ομάδας μας, αλλά και τους φίλους του ποδοσφαίρου από την ευρύτερη περιοχή να δώσουν το παρόν και όλοι μαζί να απολαύσουμε το ποδοσφαιρικό θέαμα, αλλά και να στηρίξουμε την ομάδα μας ούτως ώστε να έχει ένα νικηφόρο ξεκίνημα σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Να επισημάνουμε ότι θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα κατά του ιού Covid-19.

 

Οι διαιτητές των δύο αναμετρήσεων

Η διαιτητική τριάδα στο ματς της Αγριάς ορίστηκε η εξής: Αντωνίου Γεώργιος (Λάρισας) Μπουρονίκος Μιλτιάδης (Λάρισας), Δεδικούσης Γρηγόριος (Λάρισας) και τέταρτος ο Δουδούμης Ανέστης από τη Φθιώτιδα.

Στο παιχνίδι της Δήμητρας το διαιτητικό τρίο είναι από τη Φθιώτιδα και πιο συγκεκριμένα  Παπακωνσταντίνου Νικόλας, Δόσκορης Χρήστος και Γάκος Σεραφείμ, ενώ από την ίδια Ένωση είναι και ο τέταρτος, Κόκκαλης Αλέξανδρος

 

Πόσες ομάδες υποβιβάζονται από κάθε Όμιλο

Μετά την οριστική βαθμολογική κατάταξη των Ομάδων στους ομίλους τους, ο αριθμός των ομάδων που θα παραμείνουν στην Γ ́ Εθνική Κατηγορία για την περίοδο 2022 – 2023, είναι αυτές που θα καταλαμβάνουν ανά Όμιλο τις κάτωθι θέσεις:

Στους τρεις πρώτους Ομίλους (1ο, 2ο και 3ο), που απαρτίζονται από δώδεκα ομάδες, παραμένουν στην κατηγορία αυτές που θα τερματίσουν από την δεύτερη έως και την έβδομη θέση. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την όγδοη θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ. (δηλαδή πέντε ομάδες).

Στον 4ο Όμιλο (13 Σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 7η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 8η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ., (δηλαδή έξι ομάδες).

Στους Ομίλους 5ο και 6ο (11 Σωματεία), παραμένουν από την δεύτερη θέση έως και την έβδομη. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την όγδοη θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος (δηλαδή τέσσερις ομάδες).

Στον 7ο Όμιλο (10 Σωματεία), παραμένουν από την 2η θέση έως και την 6η. Οι ομάδες που θα καταλάβουν από την 7η θέση και κάτω υποβιβάζονται στην Α ́ Κατηγορία του Τοπικού Πρωταθλήματος της οικείας Ε.Π.Σ., (δηλαδή τέσσερις ομάδες).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.