Στη Σκόπελο ο Μίμης Δομάζος

Οι Σκοπελίτες χθες 2 Αυγούστου 2020, είχαν την μοναδική ευκαιρία να δουν από κοντά τον ιστορικό αρχηγό του Παναθηναϊκού και παλαίμαχο ποδοσφαιριστή Μίμη Δομάζο, να του σφίξουν το χέρι και να τον ακούσουν να μιλά για σημαντικές πτυχές της ποδοσφαιρικής ζωής του.

Ο «Ορφέας» κατάμεστος (με τήρηση πάντοτε των οδηγιών λόγω κορονοιού) από μεγάλους και μικρούς και αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν ότι παρ όλο το ποδόσφαιρο είναι κατ εξοχήν ανδρικό άθλημα, εν τούτοις υπήρχε και το γυναικείο φύλο.

Πριν μιλήσει ο Μίμης Δομάζος, αναφέρθηκαν στο πρόσωπο του και στο αδιαμφισβήτητο ταλέντο του ο εκδότης του λευκώματος του και συνδιοργανωτής της εκδήλωσης, Αριστείδης Ξυντάρας, ο Δήμαρχος Σκοπέλου Σταμάτης Περίσσης ο οποίος έδωσε ένα βιβλίο από τον πολιτισμό της Σκοπέλου, ο Σεραφείμ Σοφιανίτης, ο οποίος να πούμε ότι είναι πρωτοστάτης τέτοιων αθλητικών εκδηλώσεων, ο Γιάννης Μπαλάφας, αντίπαλος του Μίμη (έπαιζε σε Αρη και Πανιώνιο), ο κ. Κωνσταντίνου ( χρόνια δικηγόρος στον Παναθηναϊκό και στον ΠΣΑΠ), ο δικός μας Πρόδρομος Καθηνιώτης και τέλος ο Θανάσης Βεργιόπουλος, άνθρωπος και αυτός του αθλητισμού και οδοντογιατρός του Μίμη Δομάζου.

Σε απονομές βραβείων προχώρησε ο εκδοτικός οίκος του λευκώματος δια χειρός του Μίμη Δομάζου στους: Σταμάτη Περίσση (Δήμος Σκοπέλου), Μαρία Σοφικίτου – Σίσκου (Πρόεδρος της πολιτιστικής ομάδας του Δήμου Σκοπέλου), Σεραφείμ Σοφιανίτης, Γιώργος Κοχύλης (πρόεδρος του Αθλητικού Ομίλου Σκοπέλου), που όπως αναφέρθηκε, ήταν ο στυλοβάτης της χθεσινής εκδήλωσης, Αριστείδης Βούλγαρης (Αντιδήμαρχος Σκοπέλου) και ένθερμος οπαδός του τριφυλλιού, Νικόλαος Βαφίνης (Αντιδήμαρχος Σκοπέλου) και αυτός οπαδός του Παναθηναϊκού, Άγγελος Ξηντάρης (Πρόεδρος του Δ.Σ. και του Λιμενικού Ταμείου Σκοπέλου) και ο Γιάννης Μπαλάφας.

Στην εκδήλωση παίχτηκε ένα συγκινητικό βίντεο 10 λεπτών, με στιγμές της ποδοσφαιρικής ζωής του Μίμη Δομάζου. Απονομή στον Μ. Δομάζο για τις υπηρεσίες του στον ελληνικό αθλητισμό έκανε ο Πρόεδρος του αθλητικού τμήματος του Δήμου, Παντελής Μπετσάνης. Στο τέλος της βραδιάς δόθηκαν βιβλία, υπογεγραμμένα από τον «Στρατηγό των Γηπέδων» και τραβήχτηκαν πολλές φωτογραφίες μαζί του.

Πηγή: www.dromenatoutopoumas.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.