Στη Θεσσαλονίκη για φιλικά με τον ΠΑΟΚ η ομάδα πόλο του Βόλου

Οι ρυθμοί προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας πόλο του Βόλου πλέον είναι έντονοι, καθώς έχει μπροστά της την πρόκληση της συμμετοχής στην Α1 Εθνική κατηγορία, οπότε το βολιώτικο σύνολο ετοιμάζεται και για τα πρώτα του φιλικά παιχνίδια.

Το σύνολο του Δημήτρη Μπλάνα θα βρεθεί μεθαύριο Σάββατο στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου  να τεστάρει τις δυνάμεις του απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο με εμπειρία στην κατηγορία. Ο λόγος για τον ΠΑΟΚ, τον οποίο οι πολίστες του Βόλου θα αντιμετωπίσουν μάλιστα δύο φορές, τόσο το πρωί όσο το απόγευμα του Σαββάτου.

Είναι το πρώτο φιλικό τεστ εξάλλου για την ομάδα του Βόλου, και η επιστροφή σε φιλική δράση μετά τα πλέι οφ ανόδου στην Α1 Εθνική κατηγορία τον περασμένο Ιούλιο. Ο Δημήτρης Μπλάνας αναμένεται να έχει την πλειοψηφία των παικτών στη διάθεσή του, όπως και τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα Γρηγοριάδη. Στον ΠΑΟΚ εξάλλου αγωνίζεται πλέον και ο Γιάννης Μαρινάγης, που ανδρώθηκε στην ομάδα του Βόλου και με την οποία είχε κάνει την πρώτη του εμφάνιση στην Α2 Εθνικη κατηγορία, όντας μόλις 16 ετών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.