«Στημένο το Αργεντινή-Περού»

«Στημένο» χαρακτηρίζει το ματς, Αργεντινή-Περού, που είναι προγραμματισμένο να διεξαχθεί τα ξημερώματα της Παρασκευής (02:30), μεγάλη αθλητική εφημερίδα του Περού.

Η «Todosport» κυκλοφόρησε με τον τίτλο «Κλέφτες», καταγγέλοντας ότι ο αγώνας των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου ανάμεσα στις δύο ομάδες είναι «στημένος» για να νικήσει η Αργεντινή, προκειμένου να βρεθεί πιο κοντά στην πρόκριση στην τελική φάση της διοργάνωσης.

Η «οσμή σκανδάλου» ενόψει της αναμέτρησης έχει προκαλέσει σάλο στη Νότια Αμερική, ιδιαίτερα μάλιστα, από τη στιγμή που η… παρέα του Μέσι απογοητεύει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις της και κινδυνεύει ακόμη και με αποκλεισμό από τους τελικούς της διοργάνωσης.

Ενώ απομένουν 2 αγωνιστικές για το φινάλε των προκριματικών, η «αλμπισελέστε» βρίσκεται στην 5η θέση, που οδηγεί στα play off, ενώ το Περού, που ευνοείται και με ισοπαλία, είναι στην 4η θέση.

Ο Τύπος του Περού μιλά για «κόλαση» που περιμένει την εθνική ομάδα της χώρας στο «Λα Μπομπονέρα», ενώ εμπλέκεται και το όνομα του προέδρου της FIFA, Τζιάνι Ινφαντίνο, σχετικά με την επιθυμία συνδιοργάνωσης του Μουντιάλ του 2030 στην Αργεντινή, την Ουρουγουάη και την Παραγουάη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.