Στην Αγία Αννα ο Δ. Φραγγούλης

Λίγες μέρες από την λήξη της συνεργασίας του με τον Πύρασο ο προπονητής Δημητρης Φραγγούλης ανακοινώθηκε από την Αγία Άννα. Αναλυτικά: ” Ο Α.Σ « Η Αγία Άννα» είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Δημήτρη Φραγγούλη, απόφοιτο ΤΕΦΑΑ (ειδικότητα ποδόσφαιρο), διπλωματούχο προπονητή UEFA A’ και UEFA φυσικής κατάστασης ο οποίος αναλαμβάνει χρέη προπονητή της Α΄ ομάδας του συλλόγου.

Ο Δημήτρης Φραγγούλης ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία στον ΓΣ Αλμυρού, την Δήμητρα Ευξεινούπολης  και εν συνεχεία μετακόμισε στην Κέρκυρα λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εκεί διετέλεσε προπονητής της Ολυμπιάδας Καρουσάδων και κατόπιν δούλεψε στα τμήματα υποδομής του ΑΟΚ Κέρκυρα, κοουτσάροντας τις ομάδες Κ15 και Κ17 της ΠΑΕ στα αντίστοιχα Πρωταθλήματα της Super League και την ομάδα Κ20 στη SuperLeague 2. Τη διετία 2016-2017 και 2017-2018 εργάστηκε στη Super League, ως μέλος του προπονητικού επιτελείου της ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη-Κέρκυρα. Στον Θιναλιακό Αραχάβης είχε δύο θητείες, κατακτώντας πρωτάθλημα και Κύπελλο στο Α’ Τοπικό Κέρκυρας. Τελευταία του ομάδα την περσινή σεζόν ο Πύρασος Αγχιάλου.

Το Δ.Σ του συλλόγου καλωσορίζει τον Δημήτρη στην οικογένεια της Αγίας Άννας και του εύχεται καλή επιτυχία στο έργο του” αναφέρει η ανακοίνωση της Αγίας Άννας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.