Στην Αγριά θα παίξει ο Θησέας τη νέα σεζόν

«Κατά 99% θα παίξουμε στην έδρα μας στην Αγριά στο πρωτάθλημα». Αυτό είπε ο πρόεδρος του Θησέα, Τάκης Αλιάτης, σε επικοινωνία που είχε μαζί του το Magnesiasports κι όλα δείχνουν ότι οι νεοφώτιστοι στη Γ’ Εθνική, εφόσον δε βρήκαν άλλη λύση, θα αγωνιστούν στο σπίτι τους στην πρώτη τους χρονιά στην κατηγορία.

Το γήπεδο της Αγριάς θα πάρει αρχικά άδεια από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Βόλου κι έπειτα δε θα έχει πρόβλημα, αφού πληροί τις βασικές προϋποθέσεις, όπως αποδυτήρια, κερκίδες, δύο εισόδους για τους φιλάθλους, ενώ θα μπει διαχωριστικό κιγκλίδωμα για τους φιλοξενούμενους. Παράλληλα, θα μπουν και δημοσιογραφικά θεωρεία, ενώ υπάρχει χώρος στο γήπεδο, που θα διαμορφωθεί ως χώρος συνέντευξης Τύπου. Ακόμη, θα τοποθετηθούν και χημικές τουαλέτες.

Την 1η Σεπτέμβρη στο γήπεδο θα γίνει επανασπορά-ριζοτομή και για έναν μήνα θα γίνονται προπονήσεις αλλού, όπως στα Λεχώνια, και πιστεύεται ότι στη χειρότερη περίπτωση, αν η κλήρωση φέρει γηπεδούχο στην πρεμιέρα τον Θησέα, θα χρειαστεί να στερηθεί το γήπεδό του.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.