Στην αναμονή για προπονητή και παίκτες στον Ολυμπιακό Βόλου

Συζητήσεις για τον επόμενο τεχνικό

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού Βόλου, ωστόσο το ποιος τον διαδέχεται επισήμως δεν είχε απαντηθεί μέχρι το βράδυ της Τρίτης 17 Ιανουαρίου, με τις συζητήσεις να συνεχίζονται.

Επιλογές, κακά τα ψέματα, δεν υπάρχουν πολλές, τουλάχιστον σε τοπικό επίπεδο. Το να βρει η διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου αυτήν τη στιγμή κάποιον προπονητή εντός Μαγνησίας που να γνωρίζει το έμψυχο υλικό από τη μία και από την άλλη να μπορεί ν’ ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που έχει και ο σύλλογος και η κατηγορία, είναι το λιγότερο πολύ δύσκολο. Οπότε το πιο πιθανό είναι να αναζητεί τεχνικό εκτός Μαγνησίας που θα ξέρει τουλάχιστον την κατηγορία και θα μπορεί να καθοδηγήσει τους παίκτες. Αλλά και σ’ αυτήν την περίπτωση τα δεδομένα δεν είναι και τα καλύτερα.

Ένα όνομα Λαρισαίου προπονητή ακούστηκε χθες Τρίτη, αυτό του Αναστάσιου Μπεριτζά, που έχει εργαστεί στο παρελθόν σε ομάδες της Γ’ Εθνικής, ενώ την προηγούμενη αγωνιστική περίοδο έφερε τον Δωτιέα Αγιάς στην εθνική κατηγορία, αποχωρώντας όμως το καλοκαίρι από την τεχνική ηγεσία της ομάδας του Νομού Λάρισας. Όμως και σ’ αυτήν την περίπτωση δεν επιβεβαιώθηκε κάτι. Το αντίθετο μάλιστα, παράγοντες του Ολυμπιακού Βόλου διέψευδαν το συγκεκριμένο σενάριο. 

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο ότι η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση με παίκτες. Ειδικά από τη στιγμή που έχουν ήδη γίνει αποχωρήσεις και δεν αποκλειόταν κι άλλες (αναμενόταν συζήτηση με τον Θάνο Κυρίτση χθες το βράδυ), οι μεταγραφές είναι κάτι περισσότερο από επιβεβλημένες πλέον…

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.