Στην αναμονή για το πρωτόκολλο και η Νίκη

Αν δεν υπάρξουν νεότερα μέχρι και τα τέλη της εβδομάδας τότε θα πρέπει να έρθουν στο προσκήνιο συγκλονιστικές εξελίξεις για να επιστρέψουν οι παίκτες των ομάδων της Football League στις προπονήσεις από την ερχόμενη Δευτέρα, και αυτός τονίζουν και τα μέλη της Νίκης Βόλου, που παρακολουθούν με ενδιαφέρον τις εξελίξεις και περιμένουν τα αποτελέσματα της κατάθεσης υγειονομικού πρωτοκόλλου από τη διοργανώτρια Αρχή στην επιτροπή λοιμωξιολόγων.

Οι διαρροές ότι οι παίκτες της Football League θα μπορούν να επιστρέψουν από Δευτέρα στους αγωνιστικούς χώρους για προετοιμασία δεν έχουν επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής, και όλα εξαρτώνται από τους ειδικούς και τα επιδημιολογικά στοιχεία. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι για τη Super League 2, πρώτα εγκρίθηκε το πρωτόκολλο για τις προπονήσεις και στη συνέχεια και μετά από ένα σχεδόν μήνα οι ομάδες μπήκαν στο γήπεδο για προπονήσεις.

Όσον αφορά τους ποδοσφαιριστές που ήταν εκτός Βόλου το τελευταίο χρονικό διάστημα, ο Γκονζάλες επέστρεψε και μάλιστα… φρεσκοπαντρεμένος από την Αργεντινή, ενώ αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να βρεθεί στην πρωτεύουσα της Μαγνησίας και ο Λούκας Μπόσιο, καθώς ήταν κι αυτός στη χώρα του.

Περί μεταγραφικών, ουδεμία αναφορά γίνεται ακόμη από πλευράς διοίκησης, πέρα από το ενδιαφέρον που έχει κοινοποιηθεί για έναν  Έλληνα και για έναν ξένο ποδοσφαιριστή. Αυτό που ακολουθείται ως στάση είναι το ότι αν υπάρξει κάποια εξαιρετική περίπτωση παίκτη, που θα είναι έτοιμος να προσφέρει στην ομάδα άμεσα, τότε θα γίνουν ουσιαστικές κινήσεις προκειμένου να ενισχυθεί το ρόστερ με κάποια προσθήκη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.