Στην αναμονή ο Θησέας Αγριάς για το παιχνίδι με την ΑΕ Καρίτσας

Η απόφαση του Δήμου Βόλου να κλείσουν όλες οι αθλητικές εγκαταστάσεις έχει αναγκάσει τη διοίκηση του Θησέα Αγριάς να βρίσκεται σε κατάσταση αναμονής, καθώς το γήπεδο της περιοχής είναι δημοτικό. Οπότε παραμένει άγνωστο ακόμη επισήμως τι θα γίνει με την κυριακάτικη αναμέτρηση με την ομάδα της ΑΕ Καρίτσας, για την 24η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι διοικούντες της ομάδας της Αγριάς έχουν ήδη απευθύνει σχετικό ερώτημα προς τη διοίκηση του ΔΟΕΠΑΠ-ΔΗΠΕΘΕ για το θέμα και περιμένουν την οριστική απάντηση, το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι. Αν τελικά δεν υπάρξει κάποια εξέλιξη και απόφαση να επιτραπεί η χρήση του γηπέδου, τότε ο Θησέας Αγριάς θα απευθυνθεί στην ΕΠΟ και θα ζητήσει να βρει λύση, ίσως και με τον ορισμό κάποιας άλλης έδρας για τη διεξαγωγή αγώνα. Πάντως και να γίνει το παιχνίδι, σύμφωνα με την απόφαση του Υπουργείου Υγείας και στο πλαίσιο των μέτρων για την καταπολέμηση του κορωνοϊού, αυτό θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Από πλευράς ΓΣ Αλμυρού από την άλλη, που έχει και αυτός εντός έδρας παιχνίδι με αντίπαλο τον Δία Δίου, τα μέλη του αναφέρουν ότι η ενημέρωση που έχουν από τον Δήμο είναι πώς οι ανοιχτές αθλητικές εγκαταστάσεις μπορούν να χρησιμοποιηθούν, βάσει των περιορισμών που βρίσκονται σε ισχύ. Ανάλογη είναι η κατάσταση και για το παιχνίδι του Διαγόρα Στεφανοβικείου που θα αγωνιστεί απέναντι στον Ηρακλή Λάρισας, στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Oι ορισμοί διαιτητών πάντως από την ΕΠΟ έχουν γίνει κανονικά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.