Στην Αργώ η Αναστασιάδη

Μία νέα παίκτρια καλωσόρισε στις τάξεις της η Αργώ Βόλου, με τη λίμπερο Κωνσταντίνα Αναστασιάδη να ενισχύει την προσπάθεια της ομάδας στην Α2 Εθνική Γυναικών.

Η Αναστασιάδη έχει αναδειχθεί 4 χρονιές καλύτερη υποδοχέας στα πρωταθλήματα ΕΣΠΕΔΑ και το 2016 και 2018 καλύτερη λίμπερο στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Τα τελευταία δύο χρόνια (2018-19 και 2019-20) αγωνιζόταν στο σύλλογο ΣΠΑ Καρδίτσας, ενώ είναι φοιτήτρια στο τμήμα Κτηνιατρικής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

«Φέτος έρχεται κοντά μας για να ενισχύσει το ρόστερ της γυναικείας ομάδας με τις μοναδικές της ικανότητες και τα υψηλά ποσοστά της σε άμυνα και υποδοχή.

Ευχαριστούμε θερμά την διοίκηση του ΑΟ Αιγάλεω για την παραχώρηση της παίκτριας. Είναι αξιοσημείωτο να δηλώσουμε τις άριστες σχέσεις που υπάρχουν όλα αυτά τα χρόνια μεταξύ μας, αφού στο παρελθόν έχουν αγωνιστεί στην ομάδα του Αιγάλεω και οι παίκτριες μας Λήδα Κάστανου και Ιωάννα Παρισάκη. Ευχόμαστε στην Κωνσταντίνα να έχει μια δυνατή αγωνιστική σεζόν γεμάτη επιτυχίες» αναφέρει η πλευρά της Αργούς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.