Στην Αργώ Βόλου η Τσαντοπούλου

Η επιστροφή του Μιχάλη Πολίτη στη Μαγνησία για λογαριασμό του ΓΣ Αλμυρού, φέρνει ενίσχυση και για την ομάδα βόλεϊ της Αργούς, η οποία προετοιμάζεται για τη συμμετοχή στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Η διοίκηση της ομάδας ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ τη συμφωνία με την Φωτεινή Τσαντοπούλου, σύζυγο του Μιχάλη Πολίτη, έχοντας αγωνιστεί στο παρελθόν ξανά για λογαριασμό της Αργούς Βόλου. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ομάδας, η διεθνής στο beach volley αθλήτρια μετράει πλούσιες επιτυχίες στο βιογραφικό της, έχοντας συμμετοχή σε παγκόσμια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ενώ κατέκτησε 2 χρυσά μετάλλια σε βαλκανικά πρωταθλήματα, έχει στεφθεί 2 φορές πρωταθλήτρια Ελλάδας σε αναπτυξιακά πρωταθλήματα και μια φορά πρωταθλήτρια Ελλάδας σε Masters Γυναικών.

Επί τέσσερα χρόνια φορούσε το εθνόσημο στις Εθνικές beach volley, με αποκορύφωμα την είσοδο της στο κυρίως ταμπλό στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Γυναικών το 2005 στην Αθήνα. Στα 17 της χρόνια κατάφερε την είσοδο της στις 32 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως.

Στη σάλα έχει μετρήσει εξίσου μεγάλες επιτυχίες στις ομάδες που έχει παίξει μέχρι σήμερα και συγκεκριμένα στις Νίκη Βόλου, Αργώ Βόλου, Φιλαθλητικό Λάρισας, Κλεάνθη Ρόδου και Χαρίλαο Τρικούπη Μεσολογγίου, ομάδες της Α2 και της Β Εθνικής κατηγορίας.

«Η έμπειρη ακραία με μεγάλα ποσοστά αποτελεσματικότητας στην επίθεση, θα ενισχύσει τη γυναικεία ομαδα προσδίδοντας ακόμη μεγαλύτερη δυναμική» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.