Στην Αταλάντη για φιλικό ο ΓΣ Αλμυρού

Μετά τις υποχρεώσεις για το κύπελλο ΕΠΣΘ, ο ΓΣ Αλμυρού αφοσιώνεται και πάλι στην προετοιμασία για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, έχοντας στο πρόγραμμα ένα ακόμη φιλικό παιχνίδι το Σαββατοκύριακο.

Πιθανότατα την Κυριακή, ο ΓΣ Αλμυρού θα βρεθεί στην Αταλάντη, προκειμένου ν’ αντιμετωπίσει σε αγώνα προετοιμασίας τον τοπικό ΑΠΟ, ομάδα με την οποία συναντήθηκε πέρυσι στο πρωτάθλημα. Εξάλλου και πάλι η Αταλάντη θα συμμετέχει στη Γ’ Εθνική φέτος, και μαζί με τον ΓΣ Αλμυρού έχει τοποθετηθεί στον Δ’ Όμιλο. Έτσι, το παιχνίδι αναμένεται να είναι ένα καλό τεστ για το σύνολο του Αλμυρού, και πιθανότατα αυτό θα αποτελέσει και την πρόβα τζενεράλε ενόψει της έναρξης της επίσημης αγωνιστικής δράσης.

Το στοίχημα για το σύνολο του Αλμυρού είναι να δέσει όσο πιο γρήγορα γίνεται και να αποκτήσει ομοιογένεια, αφού αρκετοί παίκτες προστέθηκαν στο δυναμικό της ομάδας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αυτός είναι και ο στόχος του προπονητικού επιτελείου, ώστε η ομάδα να είναι έτοιμη στον μέγιστο δυνατό βαθμό για τη δράση στη Γ’ Εθνική.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.