Στην Αθήνα για ΑΕΚ το βράδυ ο Καρέρα

Την ύπαρξη κατ΄ αρχήν συμφωνίας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Μάσιμο Καρέρα αποκάλυψε ο μάνατζερ του 55χρονου Ιταλού τεχνικού, Αντρέα Ντ΄ Αμίκο, με δηλώσεις του στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Ο Καρέρα αναμένεται στην Αθήνα απόψε το βράδυ, περί τις 21:30, προκειμένου να συζητήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες με τους ανθρώπους της Ένωσης και να επικυρώσει τη συμφωνία του με τον αθηναϊκό σύλλογο.

Όπως ανέφερε ο Ντ΄ Αμίκο, ο Καρέρα «ενημερώθηκε για τον σχεδιασμό και το πλάνο που υπάρχει. Ξέρει την ομάδα, τους παίκτες, γνωρίζει ότι οι φίλαθλοί της είναι εκδηλωτικοί, αφοσιωμένοι στην ομάδα και δημιουργούν εξαιρετική ατμόσφαιρα. Έμαθε επίσης, για το νέο γήπεδο. Όλα αυτά τον κάνουν χαρούμενο και φυσικά ήταν σημαντικά για να πειστεί, προκειμένου να συνεχίζει στην καριέρα του με την ΑΕΚ».

O Καρέρα είχε αναλάβει τη Σπαρτάκ Μόσχας στις 17 Αυγούστου 2016. Στις 7 Μαΐου 2017 πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος, που ήταν ο πρώτος ύστερα από 16 χρόνια για τους Μοσχοβίτες.

Στις 6 Ιουνίου 2017 ανανέωσε το συμβόλαιό του έως τις 31 Μαΐου 2019, σήκωσε και το ρωσικό Σούπερ Καπ, αλλά τα αρνητικά αποτελέσματα και οι απογοητευτικές εμφανίσεις έφεραν το διαζύγιο, το 2018. Με το σύλλογο της πρωτεύουσας μέτρησε 87 αγώνες, έχοντας απολογισμό 48 νίκες, 18 ισοπαλίες και 21 ήττες.

Ο Καρέρα, που έκανε μεγάλη καριέρα ως ποδοσφαιριστής σε Γιουβέντους και Νάπολι, είχε θητεύσει στο πλευρό του Αντόνιο Κόντε, τόσο στη «βέκια σινιόρα» (2012-2014) όσο και στην Εθνική Ιταλίας (2014-2016).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.