Στην Αθήνα ο Αιολικός Βόλου

Στον Βόλο παρέμειναν τα αναπτυξιακά τμήματα για να συνεχίσουν να συμμετάσχουν στο Χριστουγεννιάτικο τουρνουά «Βαγγέλης Βουρούκος» για τα παιδιά της Κιβωτού του Κόσμου με τους προπονητές κ.κ. Μάνο Αντώνη και Δεμίρη Κώστα. Από την άλλη οι έφηβοι,το Παιδικό Α’ και το Παιδικό Γ΄ ταξίδεψαν στην Αθήνα 28 και 29 Δεκεμβρίου για να δώσουν φιλικά παιχνίδια με ομάδες των Αθηνών.

Είναι η τρίτη συνεχόμενη χρονιά που ταξιδεύει ο Αιολικός στην Αθήνα για φιλικά παιχνίδια στις 29 και 30 Δεκεμβρίου, προσκεκλημένος από τις ομάδες του Γ.Σ. Περιστερίου 1971, του Πανιωνίου και του Μοσχάτου. Οι αγώνες πραγματοποιήθηκαν στα Κλειστά Γυμναστήρια «Ανδρέας Παπανδρέου», «Ελευθερίας Μοσχάτου» και «Ανδρέας Βαρίκας» με νικητή το μπάσκετ.

Το απόγευμα του Σαββάτου στις 28 Δεκεμβρίου οι αθλητές του Αιολικού παρακολούθησαν το παιχνίδι του Περιστερίου με τον Ήφαιστο Λήμνου. Για μια ακόμη φορά οι αθλητές του Αιολικού αποκόμισαν καινούργιες εμπειρίες, γνώρισαν καινούργιους φίλους, δοκίμασαν και σύγκριναν τις δυνάμεις τους με αντιπάλους καλύτερους, ξεφεύγοντας από τα στενά στερεότυπα της επαρχίας. Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές της ακαδημίας κ. Σαμαράς Αντώνης και κ. Τραγουδάρας Αντώνης.

Το Δ.Σ. του Αιολικού Βόλου ευχαριστεί τους υπεύθυνους προπονητές των ακαδημιών του Γ.Σ. Περιστερίου 1971, του Πανιωνίου και του Μοσχάτου κ. Γιάννη Βαλληνδρά, κ. Νίκο Λινάρδο και κ. Νίκο Ποτόσογλου καθώς και τις διοικήσεις των ομάδων του Γ.Σ. Περιστερίου 1971, του Πανιωνίου και του Μοσχάτου για την πρόσκληση και την άψογη φιλοξενία τους και εύχεται σε όλους Καλή Χρονιά όπως και στους προπονητές Σαμαρά Αντώνη και Τραγουδάρα Αντώνη που συνόδεψαν τα παιδιά στην Αθήνα, στους προπονητές Μάνο Αντώνη και Δεμίρη Κώστα που παρέμειναν στο Βόλο για να συνεχίσουν το χριστουγεννιάτικο τουρνουά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.