Στην Αυστρία για προετοιμασία η αποστολή του ΕΟΣ Βόλου

Για το προπονητικό κέντρο του Hindertux της Αυστρίας αναχώρησαν οι αθλητές αλπικών αγωνισμάτων του Ε.Ο.Σ Βόλου, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου, δίνοντας έμφαση στην μεγιστοποίηση των αποτελεσμάτων της φυσικής κατάστασης των αθλητών του, ενόψει της νέας χιονοδρομικής περιόδου 2021-2022. Ο νέος κύκλος θα πραγματοποιηθεί από τις 3/7-13/7/2021.

Στην αποστολή συμμετέχουν οι αθλητές Χρήστος Κάιρας, Ορέστης Παπαδιώτης, Νίκος Χρήστου, Μαρία Γκουντούρα, Αλέξανδρος Καυκάς, Τζώρτζια Νταϊφά, Απόστολος Ασβεστάς, Βασίλης Ασβεστάς, Βασίλης Παπακρίβος, Αντώνης Γαβαλάς, Αλέξανδρος Βαγιόπουλος, Απόστολος Λέτσιος, με πρροπονητής τους Κων/νο Παπακρίβο και Πρόδρομο Γαλανόπουλο.

Όπως αναφέρουν οι εκπρόσωποι του συλλόγου, οι συνθήκες στον αυστριακό παγετώνα είναι εξαιρετικές, δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους αθλητές του ΕΟΣ Βόλου να εκμεταλλευτούν στο μέγιστο βαθμό το επίπονο αγωνιστικό τους πρόγραμμα, και να αποκομίσουν θετικά πρόσημα στην εμπειρία και τις δεξιότητές τους, με ένα πρόγραμμα ιδιαίτερα ξεχωριστό που περιλαμβάνει τεχνικές, φυσική κατάσταση αλλά και πολλά παιχνίδια που θα ενθουσιάσουν τους αθλητές.

Όλα αυτά, με απώτερο στόχο την χάραξη της νικηφόρας πορείας τους στις προκλήσεις του Εθνικού Πρωταθλήματος τις ΕΟΧΑ 2021-2022.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.