Στην Αυστρία για προετοιμασία ο ΕΟΣ Βόλου

Προετοιμασία με τις καλύτερες συνθήκες πραγματοποίησαν οι αθλητές του Ελληνικού Ορειβατικού Συλλόγου Βόλου. Πιο συγκεκριμένα από τις 22 ως τις 31 Οκτωβρίου βρέθηκαν στο Χίντερουξ της Αυστρίας, όπου πραγματοποίησαν το δεύτερο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Η συγκεκριμένη περιοχή καλυπτόταν από παγετώνα μετατρέποντας το κλίμα σε ιδανικό για τους προπονητές και τους αθλητές του βολιώτικου συλλόγου, οι οποίοι επιθυμούσαν να αντιμετωπίσουν τέτοιου είδους καιρικές συνθήκες, προκειμένου η προετοιμασία να είναι πιο ολοκληρωμένη.

«Οι Βολιώτες χιονοδρόμοι, λοιπόν, αξιοποίησαν στο έπακρο τον αυστριακό παγετώνα και έβγαλαν εις πέρας ένα επίπονο αγωνιστικό πρόγραμμα, το οποίο είχαν σχεδιάσει οι προπονητές τους. Έτσι εμπλούτισαν τις εμπειρίες τους και βελτίωσαν τις δεξιότητές τους.  Ταυτόχρονα παρά τις σκληρές προπονήσεις, το κλίμα στην ομάδα είναι εξαιρετικό, γεγονός που θα αποτελέσει μεγάλο σύμμαχο για τις επίσημες υποχρεώσεις που ακολουθούν» αναφέρει ο σύλλογος.

Στην προετοιμασία έλαβαν μέρος 13 αθλητές και αθλήτριες, οι οποίοι ήταν οι ακόλουθοι:

Βασίλειος Ασβεστάς, Απόστολος Ασβεστάς, Φιλοκτήτης Αλεξόπουλος, Αλέξης Βαγιόπουλος, Μαρίνα Γκουντουρά, Αχιλλέας Δραγατζίκης, Κρίσταλ Εμμανουήλ, Αλέξανδρος Καυκάς, Ελευθέριος Καπότσης, Απόστολος Λέτσιος, Κωνσταντίνος Λαμπίρης, Ορέστης Παπαδιώτης και Νικόλαος Χρήστου.

Την αποστολή στην Αυστρία συνόδευσαν οι προπονητές Πρόδρομος Γαλανόπουλος, Χρήστος Δημητριάδης και Κώστας Παπακρίβος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του ΕΟΣ Βόλου θα επισκεφτεί ξανά το Χίντερουξ για το τρίτο στάδιο της προετοιμασίας. Αυτό θα συμβεί στο τέλος του Νοεμβρίου, ενώ στο μεσοδιάστημα οι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου θα προπονούνται κάνοντας τρέξιμο και βάρη στο Αθλητικό Κέντρο Νεότητας του Δήμου Βόλου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.