Στην ΕΠΟ ο Βαγγέλης Μαρινάκης για τη διαιτησία!

O πρόεδρος του Ολυμπιακού Βαγγέλης Μαρινάκης, με την ιδιότητα και του προέδρου της Super League, επισκέφτηκε αιφνιδιαστικά την ΕΠΟ το πρωί της Τρίτης, αναζητώντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τάκη Μπαλτάκο!

Αφορμή της επίσκεψής του ήταν ο διαιτητής Καραντώνης και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Αστέρα στην Τρίπολη, τα οποία και προκάλεσαν τον εκνευρισμό του.

Από την ΕΠΟ γινόταν γνωστή η συνάντηση των δύο ανδρών και πιο συγκεκριμένα τόνιζαν πως «Ο πρόεδρος της Super League και β’ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ κ. Βαγγέλης Μαρινάκης, επισκέφτηκε σήμερα τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας κ. Παναγιώτη Μπαλτάκο στο γραφείο του, παρουσία των μελών της Ε.Ε. της ΕΠΟ, κ.κ. Δημητρίου, Αντωνίου, Χατζησαρόγλου και Διακοφώτη, καθώς και του Acting CEO κ. Ιάκωβου Φιλιππούση».

Η συνάντηση, διήρκησε περίπου μία ώρα, συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διαιτησίας, όπως οι τιμωρίες των διαιτητών που κάνουν λάθη και η ισότιμη αντιμετώπιση σε κάθε περίπτωση σοβαρών διαιτητικών σφαλμάτων, η επαγγελματική διαιτησία και οι ενέργειες για την πρόοδο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου εν γένει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.