Στην αίθουσα Τύπου του Πανθεσσαλικού η παρουσίαση της φανέλας της Νίκης

Παρουσία δημοσιογράφων αλλά και κόσμου, αφού θα είναι ανοιχτή γι’ αυτόν, στην αίθουσα Τύπου στο Πανθεσσαλικό θα γίνει στο τέλος του τρέχοντος μήνα (δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ακριβής ημερομηνία) η εκδήλωση για την παρουσίαση της φανέλας της Νίκης από πέντε ποδοσφαιριστές της ομάδας. Φυσικά, θα πρέπει πρώτα να ανακοινωθεί το αποτέλεσμα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, που έγινε μέσω του επίσημου σάιτ, με τη συμμετοχή των φιλάθλων, που κλήθηκαν να επιλέξουν την πρώτη εμφάνιση, να είναι εντυπωσιακή. Το αποτέλεσμα ίσως γίνει γνωστό κατευθείαν στην εκδήλωση.

Επίσης να τονιστεί ότι η πρώτη συνάντηση των παικτών και του προπονητικού τιμ δε θα γίνει τελικά τη Δευτέρα 23 Ιουλίου, αλλά την Κυριακή 22 και μάλιστα οι παίκτες θα κάνουν και την πρώτη τους χαλαρή προπόνηση. Στις 23 θα γίνει πάλι προπόνηση απογευματινή, αλλά πιο δυνατή, όπως και την Τρίτη 24 πρωινή, αφού το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνουν εργομετρικά. Στις 25 είναι προγραμματισμένη, ως γνωστόν, η επίσημη «πρώτη», με παρουσία κόσμου, όπου θα κληθούν πολιτικοί άρχοντες (π.χ. ο Περιφερειάρχης) αλλά και επίσημοι φορείς και ίσως κάποιοι απ’ αυτούς να απευθύνουν κι έναν σύντομο χαιρετισμό. Τα πολιτικά πρόσωπα θα αναλάβει να παρουσιάσει η υπεύθυνη του γραφείου Τύπου της Ερασιτεχνικής Νίκης, Αναστασία Φύσσα, ενώ στη συνέχεια θα γίνει η παρουσίαση των ποδοσφαιριστών από τον Γιώργο Μαστρογιάννη.

Ως γνωστόν, η Νίκη θα δώσει φιλικό με τον Παναιτωλικό στις 29 Ιουλίου, ενώ στις 6 Αυγούστου έως τις 13 θα ανέβει στο Χάνι του Ζήση στα Χάνια Πηλίου για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.