Στην εξέδρα ο Ηλιόπουλος με Πανσερραϊκό μετά την ποινή μίας αγωνιστικής

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Με μια αγωνιστική τιμωρήθηκε από το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό Όργανο της Super League ο Μάριος Ηλιόπουλος.

Η ποινή επιβλήθηκε για τα όσα του καταλογίζονται πως είπε στον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ (“ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου”), καθώς δέχτηκε πως ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ δεν έβρισε τον Ισπανό προπονητή. Αντίθετα ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ απαλλάχθηκε για τα όσα ανέφερε στον διαιτητή του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό, Ντάνι Μάκελι.

Παράλληλα, ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» τιμωρήθηκε με πρόστιμο 3.000 ευρώ, ενώ η ΠΑΕ τιμωρήθηκε με συνολικό πρόστιμο 21.000 ευρώ. Πρακτικά ο Μάριος Ηλιόπουλος δεν θα μπορεί στα αποδυτήρια και στον αγωνιστικό χώρο ως διαπιστευμένος στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό, ωστόσο αναμένεται να είναι κανονικά στο γήπεδο και στην εξέδρα.

Όπως έλεγαν από την ΑΕΚ, το μόνο που στερείται ο Μάριος Ηλιόπουλος είναι η αγκαλιά που κάνει με τους παίκτες πριν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο. Βέβαια θα είναι δίπλα στην ομάδα κατά την αναχώρηση της αποστολής για το γήπεδο, αλλά και μετά τον αγώνα.

Υπενθυμίζεται πως χθες ζητήθηκε αναβολή για την απολογία του στην Πειθαρχική της ΕΠΟ, που θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη.

πηγή:sport-fm.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.