Μια νέα πρόκληση ετοιμάζεται να αντιμετωπίσει στην προπονητική του καριέρα ο Παύλος Δερμιτζάκης, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της Παντζάμπ στην Ινδία.
Μετά από 38 χρόνια καριέρας στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο τόσο ως παίκτης όσο και ως τεχνικός, θα εργαστεί για πρώτη φορά σε σύλλογο εκτός Ελλάδας.
Αυτή δεν είναι η πρώτη φορρά που η Παντζάμπ έχει Έλληνα προπονητή, καθώς έχει προηγθεί ο Στάικος Βεργέτης και ο Παναγιώτης Διλμπέρης, τον οποίον θα διαδεχθεί ο Παύλος Δερμιτζάκης.
Ο Δερμιτζάκης θα συναντήσει στην Ασία τον Κωνσταντίνο Κατσαρά, που θα αποτελέσει τον βοηθό του, αλλά και τον γυμναστή, Γιάννη Παπαϊωάννου, με τους δύο να έχουν ήδη εμπειρία από την Indian Super League, αφού στάθηκαν στο πλευρό του Παναγιώτη Διλμπέρη τις δύο προηγούμενες σεζόν.
Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.
















