Στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος ο Έντι Νταϊλάνι

Επτά παίκτες μέχρι πρότινος της Αγίας Άννας, όλοι μέλη των μικτών της ΕΠΣΘ ενέταξε στις ηλικιακές ομάδες της η ΠΑΕ ΝΠΣ Βόλος, και σειρά τώρα είχε ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΑΠΟΒ και της περσινής Β’ ΕΠΣΘ, ο Έντι Νταϊλάνι, που θα φορά κι αυτός τα «κυανέρυθρα».

Σύμφωνα με τα όσα έκανε γνωστά η Ακαδημία ποδοσφαίρου, ο Έντι Νταϊλάνι θα ενταχθεί στην Κ19 του ΝΠΣ Βόλος, προερχόμενος από τα τμήματα υποδομής της ΑΠΟΒ και από μία σπουδαία χρονιά για τον σύλλογο με επιθετικό ποδόσφαιρο, όμορφες στιγμές και σημαντικές εμπειρίες για το μέλλον, όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Ο Νταϊλάνι αναδείχθηκε 1ος σκόρερ της Β’ ΕΠΣΘ για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022 με 29 γκολ σε 18 συμμετοχές. «Η παραπάνω μεταγραφή αποδεικνύει για άλλη μια φορά την σπουδαία δουλειά που γίνεται από τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής – προπονητές ποδσφαίρου στα τμήματα υποδομής της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου  Βόλου εδώ και 26 χρόνια τόσο σε προπονητικό όσο και παιδαγωγικό επίπεδο. Η διοίκηση, οι προπονητές αλλά και όλοι οι αθλητές της ΑΠΟΒ εύχονται στον Νταϊλάνι Έντι καλή επιτυχία, υγεία και να πραγματοποιήσει τα όνειρά του» καταλήγει η ανακοίνωση.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.