Στην Καρδίτσα οι μικτές της ΕΠΣΘ

Αύριο Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Θεσσαλίας αγωνίζονται για την 6η Αγωνιστική του 4ου Ομίλου για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων 2019-2020. Επόμενος αντίπαλος των παικτών της Μαγνησίας είναι οι Μικτές ομάδες της ΕΠΣ Καρδίτσας.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στην Καρδίτσα, στο Εθνικό Στάδιο, με την αναμέτρηση για την ομάδα Κ12 να αρχίζει στις 12:30 και για την Κ14 στις 14:00. Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΣΘ, η αναχώρηση θα γίνει από το γραφεία της ΕΠΣΘ (Λαχανά 38 – πίσω από τα ΚΤΕΛ Βόλου) στις 9:45 το πρωί.

Ο Ενωσιακός προπονητής των Μικτών ομάδων, Αντώνης Μάνδαλος καλεί για τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ομάδα Κ12: Τζουμάκης, Βάιος, Βελετζάκος, Μπαντής, Κρομμύδας, Ράιος Λ., Παπαστεργίου, Κανούλας, Αζιζάι (Αγία Άννα), Τζέκας (Ολυμπιακός Βόλου), Κρομμύδας, Γκαραβέλας (Πύρασος), Μαυρουδής, Αβραμίδης (Αγία Παρασκευή), Μπαλαμώτης (Ρήγας Φεραίος).

Ομάδα Κ14: Κουτσογεωργίου, Νίκου (ΑΚ Νίκης), Κόκκορης, Δράκος, Γιωτόπουλος, Νικούδης, Μπέκος, Θεοχάρης, Κάιο (Αγία Άννα), Νικολούλης (Ολυμπιακός Βόλου), Λυκουρίνος, Νταβλαμάνος, Κοντογεωργίου, Σταυραντώνης, Τουλγαρίδης (Αγία Παρασκευή), Ερρινάκης (Πύρασος), Τσούτσας (Ακρόπολη), Κανούτας (Ερμής).

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε πέντε αγωνιστικές η Κ12 της ΕΠΣΘ έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια (έχει κάνει και ένα ρεπό) και βρίσκεται μαζί με την ΕΠΣ Βοιωτίας στην πρώτη θέση της οικείας βαθμολογικής κατάταξης με 10 βαθμούς έχοντας τη διαφορά τερμάτων υπέρ της (13 έναντι 6). Όσον αφορά την ομάδα Κ14 βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας με έξι βαθμούς μαζί με την ΕΠΣ Καρδίτσας, έχοντας επίσης τη διαφορά τερμάτων υπέρ της (8 έναντι 5).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.