Στην Καβάλα την Κυριακή για την πρόκριση οι γυναίκες της Νίκης

Η πρόκληση είναι σημαντική για τις γυναίκες της ομάδας μπάσκετ της Νίκης Βόλου, καθώς ξεπερνώντας το εμπόδιο του Απόλλωνα Καλαμαριάς, καλούν ται να πράξουν το ίδιο απέναντι στους Πάνθηρες Καβάλας την Κυριακή εκτός έδρας για να προχωρήσουν στο κύπελλο Ελλάδας, και να συναντήσουν τον πανίσχυρο Ολυμπιακό Πειραιώς.

Ήδη για το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, οι «κυανόλευκες» κάνουν λόγο για μία εύκολη επικράτηση, παρά το γεγονός ότι η ομάδα διανύει ακόμη περίοδο προετοιμασίας, με φόντο μάλιστα και τη συμμετοχή της στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Το γεγονός βέβαια ότι έδωσαν ένα επίσημο παιχνίδι, σε αντίθεση με τους Πάνθηρες που τώρα μπαίνουν στη δράση για το κύπελλο, μπορεί να λειτουργήσει και ευεργετικά για το «κυανόλευκο» σύνολο, που θέλει να έεχει τον κατάλληλο ρυθμό και να τον επιβάλλει στην εκτός έδρας αναμέτρηση της ερχόμενης Κυριακής.

Μάλιστα, από πλευράς ΚΕΔ/ΕΟΚ ανακοινώθηκαν και οι διαιτητές του αγώνα, που θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο «Αλ. Δημόγλου» και θ’ αρχίσει στις 12:30 μμ. Έτσι, για τον αγώνα κυπέλλου της 2η αγωνιστικής ορίστηκαν οι κκ Κώνης-Κωνσταντινέλλης, με γυμνασίαρχο τον κο Στουπίδης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.