Στην κορυφαία πεντάδα του ΝΒΑ και πάλι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Μετά από δύο βραβεία MVP, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έδωσε φέτος τη σκυτάλη στον Νίκολα Γιόκιτς, έμεινε όμως στην κορυφαία πεντάδα για τρίτη συνεχόμενη σεζόν.

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τα ξημερώματα της Τετάρτης (16/6) τους 15 αθλητές που ξεχώρισαν στη regular season, με τον Greek Freak να είναι ο μοναδικός με 100/100 πρώτες ψήφους, να έχει δίπλα του τον Στεφ Κάρι, τον Λούκα Ντόντσιτς, τον Κουάι Λέοναρντ και τον Σέρβο σέντερ των Ντένβερ Νάγγετς που αποκλείστηκαν με 4-0 από τους Φοίνιξ Σανς στα ημιτελικά της Δύσης.

Στη δεύτερη καλύτερη πεντάδα βρίσκονται οι Κρις Πολ (Σανς), Ντέιμιαν Λίλαρντ (Μπλέιζερς), ΛεΜπρόν Τζέιμς (Λέικερς), Τζούλιους Ραντλ (Νικς) και Τζοέλ Εμπίντ (Σίξερς).
Στην Τρίτη βρίσκονται οι Καϊρί Ίρβινγκ (Νετς), Μπράντλι Μπιλ (Γουίζαρντς), Πολ Τζορτζ (Κλίπερς), Τζίμι Μπάτλερ (Χιτ), Ρουντί Γκομπέρ (Τζαζ).

Εκτός έμειναν σημαντικά ονόματα όπως ο Ράσελ Γουέστμπρουκ, ο Τζέισον Τέιτουμ, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Κρις Μίντλετον, ο Ζάιον Γουίλιαμσον, ο Ντέβιν Μπούκερ, ο Ντόνοβαν Μίτσελ, και ο Τρέι Γιανγκ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.