Στην Ουγγαρία για τον Παναθηναϊκό ο Τσίπρας με το γιο του

ΜΟΙΡΑΣΟΥ ΤΟ

Στην Ουγγαρία και την Βουδαπέστη βρίσκεται ο Παναθηναϊκός, ο οποίος φιλοξενείται από την Φερεντσβάρος (22/1, 22:00) για την έβδομη αγωνιστική της League Phase του Europa League.

Το παιχνίδι είναι πολύ κρίσιμο για τους «πράσινους», που σε ενδεχόμενο θετικό αποτέλεσμα θα έχουν εξασφαλίσει στο απόλυτο τη παρουσία τους στα νοκ άουτ της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης. Οι χαμηλές θερμοκρασίες στη Βουδαπέστη – η θερμοκρασία αναμένεται να φτάσει τους -3°C την ώρα του αγώνα – δεν αποτέλεσαν ανασταλτικό παράγοντα για τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος είχε υποσχεθεί στον γιο του ότι θα πραγματοποιούσαν αυτό το ταξίδι.

Ο πρώην πρωθυπουργός και ο γιος του ταξίδεψαν με πτήση, συνοδευόμενοι από αρκετούς ακόμη οπαδούς του Παναθηναϊκού για να παρακολουθήσουν από κοντά την αναμέτρηση του «τριφυλλιού» με τη Φερεντσβάρος.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.
Γίνετε μέλος στο κανάλι Magnesianews στο Messenger για όλες τις τελευταίες ειδήσεις.