Στην Πάτρα για το δυνατό “τηλεοπτικό” φιλικό με Παναχαϊκή ο Ολυμπιακός

Το τελευταίο φιλικό για τον Ολυμπιακό Βόλου ήταν αυτό με το Αιγάλεω στο γήπεδο της Φυλής στις 14 Οκτωβρίου και 17 μέρες μετά, αύριο Σάββατο, και αφού ενδιάμεσα είχε αναβληθεί το ματς με την Τρίγλια, οι ερυθρόλευκοι αντιμετωπίζουν την πολύ δυνατή Παναχαϊκή της Σούπερ Λιγκ 2 στο γήπεδο της Αγυιάς στην Πάτρα.

Το παιχνίδι, που αρχίζει στις 15.00, θα έχει τηλεοπτική κάλυψη μέσα από το Panachaiki TV. Συγκεκριμένα, ο αγώνας θα προβληθεί από το κανάλι της πατρινής ΠΑΕ στο Youtube και στην επίσημη σελίδα της στο Facebook κι έτσι οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού Β. θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους και κατά πάσα πιθανότητα και τον Αργεντινό Φράνκο Κολέλα, που αναμένεται να χρησιμοποιηθεί και να κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Απόντες θα είναι οι τραυματίες Γεωργακόπουλος και Γραικός, με τον δεύτερο περισσότερο να προφυλάσσεται.

Αυτό θα είναι το έβδομο φιλικό για τον Στέφανο Ξηροφώτο, καθώς έχουν προηγηθεί για τον Βολιώτη τεχνικό αυτά με Απόλλωνα Σμύρνης (ήττα με 1-0), με Πιερικό (νίκη με 1-0), με Δήμητρα (νίκη με 1-3), με Βέροια (ισοπαλία με 2-2), Απόλλωνα Λάρισας (ήττα με 2-1) και Αιγάλεω (ισοπαλία με 2-2). Μόνο στο ένα απ’ αυτά οι ερυθρόλευκοι ήταν γηπεδούχοι, με τον Πιερικό στο αθλητικό του κέντρο. Σήμερα Παρασκευή οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου είχαν ρεπό και αύριο θα ταξιδέψουν αυθημερόν για την πρωτεύουσα της Αχαΐας.

Η Παναχαϊκή άλλαξε προπονητή πριν λίγο διάστημα, αφού στον πάγκο της κάθεται πλέον ο Νίκος Παπαδόπουλος, και έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ με παίκτες εγνωσμένης αξίας, όπως μεταξύ άλλων ο Αραβίδης, ο Ανάκογλου, ο Πλιάτσικας, ο Κουσκουνάς κ.α.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.