Στην πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού Βόλου ο Κώστας Μαραβέγιας

Στο πλευρό του Ολυμπιακού Βόλου βρέθηκε ο βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ, Κώστας Μαραβέγιας, επισημαίνοντας την ανάγκη στήριξης κάθε ομάδας της περιοχής και κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο νέο ξεκίνημα των «ερυθρόλευκων».

Μάλιστα, ο κ. Μαραβέγιας είχε ιδιαίτερη συνομιλία και με τον προπονητή του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκη Θεοδοσιάδη.

«Πρώτη προπόνηση καινούργια χρονιά για την ομάδα του Ολυμπιακού Βόλου. Είμαστε όλοι εδώ, συμπαραστάτες σε μία χρονιά γεμάτη προκλήσεις, με μία ομάδα καινούργια, νεανική. Πολλή εμπιστοσύνη πρέπει να δείξουμε όλοι στην τεχνική ηγεσία και στη διοίκηση και σίγουρα ο καθένας από εμάς από τον θεσμικό του ρόλο θα συνεχίσει να συμπαρίσταται στις τοπικές ομάδες» ανέφερε στις δηλώσεις του ο βουλευτής Μαγνησίας και συμπλήρωσε: «Σκοπός δεν πρέπει να είναι τίποτε άλλο από το να έχουμε τον Βόλο στο επίκεντρο των αθλητικών δραστηριοτήτων, σε συνεργασία με το υπουργείο Αθλητισμού και θεωρώ ότι και αυτή τη χρονιά ο καθένας από εμάς θα βρεθεί συμπαραστάτης και στον Ολυμπιακό και σε όλες τις ομάδες του Βόλου που σκοπό έχουν ν’ αναδεικνύουν και το αθλητικό προφίλ της περιοχής μας».

Για τη χρηματοδότηση των 45 εκατομμυρίων στον ερασιτεχνικό Αθλητισμό μέσω των Ομοσπονδιών, ο κ. Μαραβέγιας ανέφερε ότι πρόκειται για ένα μεγάλο κονδύλι που: «Σίγουρα θα δώσει ανάσα σε σωματεία, που δίνουν ώθηση στον Αθλητισμό και κίνητρο στα παιδιά ν’ ασχοληθούν όσο το δυνατόν περισσότερο με τον Αθλητισμό αλλά και τον Πρωταθλητισμό. Νομίζω ότι το Υπουργεί έχει δείξει από την αρχή ότι στέκεται και συμπαρίσταται στα σοβαρά αθλητικά σωματεία που θέλουν να είναι οικονομικά τακτοποιημένα. Σε κάθε περίπτωση θα είμαστε εδώ να πιέζουμε για ακόμη περισσότερα».

Την ίδια στιγμή, ΠΑΕ και ΚΑΕ περιμένουν το ποσοστό από το στοίχημα, με τον βουλευτής Ν. Μαγνησίας να σχολιάζει: «Σίγουρα πιέζουν όλοι ο καθένας από τη δική του μεριά και προσπαθώντας να προσελκύσει χρήματα και κονδύλια. Εμείς θα πιέζουμε για τις δικές μας ομάδες και για το καλό του τόπου μας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.