Στην τελική ευθεία η υλοποίηση του σχεδιασμού της Νίκης 

Δεν δείχνουν να βιάζονται ιδιαίτερα οι άνθρωποι της Νίκης Βόλου όσον αφορά τη διαμόρφωση του ρόστερ ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, αναζητώντας τα κομμάτια του μεταγραφικού παζλ που θα επιτρέψουν στον Αλέκο Βοσνιάδη και στην ομάδα να διεκδικήσουν την επίτευξη των στόχων που έχουν τεθεί για τη νέα Super League 2.

Oι παίκτες που έχει αποφασιστεί να παραμείνουν στην ομάδα ή ν’ αποχωρήσουν είναι συγκεκριμένοι, με τους Γκονζάλες και Ματέα να αποτελούν ήδη παρελθόν, τον Κρουθ πιθανότατα να τους ακολουθεί, ενώ για τον Μπόσιο υπάρχει ενδιαφέρον και από άλλη ομάδα, πέρα από τη Νίκη Βόλου. Aργύρης, Πολίμος και Τζοβάρας παράλληλα είναι παίκτες που συγκεντρώνουν πιθανότητες και μάλιστα αρκετές για παραμονή, όπως και οι Ροχάνο και Λούκας Γκαρσία.

Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, εδώ και καιρό, οι αλλαγές στο ρόστερ της Νίκης Βόλου θα είναι σημαντικές. Από τους 28 παίκτες της τελευταίας χρονιάς, ο Αλέκος Βοσνιάδης μοιάζει να θέλει ένα ελαφρώς μικρότερο ρόστερ, ενώ τουλάχιστον δέκα συμβόλαια παικτών ολοκληρώθηκαν στις 30/06, και προφανώς δεν προβλέπεται ν’ ανανεωθούν όλα. Γιάννης και Θάνος Κυρίτσης πάντως είναι δύο από τους παίκτες που θέλει να εξετάσει και σε προπονητικές συνθήκες η Νίκη και από εκεί και πέρα να αποφανθεί το τεχνικό επιτελείο για την απόκτησή τους ή μη.

Πάντως, η παρουσία των Αλέξη Παπακωνσταντίνου και Αλέκου Βοσνιάδη στον Βόλο και στα γραφεία της ΠΑΕ σήμερα Τετάρτη (21/07) σηματοδοτεί τον ερχομό εξελίξεων και ανακοινώσεων, με την υλοποίηση του σχεδιασμού να μπαίνει στην τελική ευθεία.

Nεότερα από την ΕΕΑ την Παρασκευή

Θέλοντας να είναι τυπική σε όλα, η ΠΑΕ Νίκη Βόλου αφού ολοκλήρωσε και τη διαδικασία αύξησης του μετοχικού της κεφαλαίου, στις 500 χιλιάδες ευρώ, κατέθεσε τον σχετικό φάκελο στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και περιμένει την απόφασή της για τη χορήγηση πιστοποιητικού συμμετοχής.

Η ΕΕΑ έχει ήδη αρχίσει να εξετάσει φακέλους που έχουν κατατεθεί, και την Παρασκευή 23 Ιουλίου πιθανότατα θα αποφανθεί και για τους «κυανόλευκους». Aπό την πλευρά της Νίκης βέβαια εκφράζεται η σιγουριά ότι δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα και όλα θα κυλήσουν ομαλά, παίρνοντας το πιστοποιητικό από την ΕΕΑ, όπως πήρε και την αδειοδότηση από την ΕΠΟ, που της επιτρέπει να κινηθεί χωρίς περιορισμούς και όρια στο μεταγραφικό πεδίο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.