Στην τελική ευθεία οι μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού Βόλου

Αξιολόγηση και αλλαγές προανήγγειλε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τη Δήμητρα Ευξεινούπολης ο τεχνικός του Ολυμπιακού Βόλου, Στέφανος Ξηροφώτος, γι’ αυτό και μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής από ένα σημείο και μετά σε αρκετούς νεαρούς παίκτες, προκειμένου να τους… βαθμολογήσει και από εκεί και πέρα να κριθεί αν κάποιοι από αυτούς μπορούν να είναι στις επάλξεις για τον Ολυμπιακό Βόλου ή αν θα συνεχίσουν αλλού την ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Ένας από τους παίκτες που σύμφωνα με πληροφορίες έχει πρόταση από τη διοίκηση του Ολυμπιακού Βόλου να δοθεί δανεικός για την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο είναι ο 23χρονος επιθετικός Αναστάσιος Μαρούδας, οπότε και αναμένεται η απάντηση από την πλευρά του παίκτη. Δεν αποκλείεται και με άλλους παίκτες να γίνει το ίδιο, εφόσον το κρίνει ο προπονητής, κάτι που θα φανεί τις επόμενες ημέρες.

Από την άλλη, στο χθεσινό φιλικό με τη Δήμητρα, τρεις παίκτες δεν χρησιμοποιήθηκαν. Ο λόγος για τον Γεννάδιο Ξενοδόχοφ, που τις τελευταίες ημέρες ένιωσε ενοχλήσεις και έκανε ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Θωμάς Γραικός με εντολή γιατρού απέχει από τις προπονήσεις, καθώς δέχθηκε ένα χτύπημα στο κεφάλι στο φιλικό με τον Πιερικό, και δεν θ’ αγωνιστεί ούτε στο αυριανό φιλικό με τη Βέροια. Από την άλλη ο Νίκος Μπουτζίκος απουσίαζε για προσωπικούς-οικογενειακούς λόγους, ωστόσο αναφέρεται ότι είναι ήδη στη διάθεση του προπονητικού επιτελείου.

Απαντά ο Έλληνας μέσος

Όσον αφορά τις μεταγραφές, όλα δείχνουν ότι ο Βόσνιος μέσος δεν πείθεται για να ενταχθεί στον Ολυμπιακό Βόλου, οπότε και η διοίκηση κινείται στο να ενεργοποιήσει τη συμφωνία της με τον Έλληνα μέσο με τον οποίο είναι πολύ κοντά, μετά τις σχετικές διαπραγματεύσεις.

Ουσιαστικά όλα δείχνουν ότι απομένει το επίσημο «ναι», για να γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις. Δεν αποκλείεται μάλιστα ακόμη και αύριο να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα, και από εκεί και πέρα να γίνει η τελική κίνηση για έναν ακόμη παίκτη, προερχόμενο από το εξωτερικό.

Ετοιμάζεται για Βέροια

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και της αξιολόγησης των παικτών που  υπογραμμίζει ο Στέφανος Ξηροφώτος, το Σάββατο ο Ολυμπιακός Βόλου θα βρεθεί στη Βέροια για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, σε ένα δυνατό φιλικό και για τα δύο σύνολα.

Παράλληλα, δεν αποκλείεται ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων» να κάνει και δοκιμές ενδεκάδας, έστω και αν ακόμη δεν γνωρίζει κανείς πότε θα αρχίσει το πρωτάθλημα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.