Στην τελική φάση οι Νέες Γυναίκες πόλο του Βόλου

Με ένα παιχνίδι ανοίγει αύριο (9/7) η αυλαία της Τελικής φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Νέων γυναικών γενν. 2001), που διεξάγεται έως και την ερχόμενη Κυριακή (12/7) σε 4 Κολυμβητήρια του κέντρου, με την ομάδα του Βόλου να θέλει να παλέψει για το καλύτερο.

Οι Βολιώτισσες συμμετέχουν στον πρώτο όμιλο της τελικής Φάσης, με τα παιχνίδια να διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου και στο Εθνικό Πειραιά. Εκεί θα αντιμετωπίσουν τον Νηρέα Χαλανδρίου, τη ΝΕ Πατρών και τον Εθνικό Πειραιά. Στον δεύτερο όμιλο έχουν τοποθετηθεί οι ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΟ Ρεθύμνου και Ολυμπιακός.

Αρχικά ο Βόλος θα αντιμετωπίσει τον Νηρέα Χαλανδρίου την ερχόμενη Παρασκευή στις 20:45, ενώ το Σάββατο 11 Ιουλίου, στις 11 το πρωί θα τεθεί αντιμέτωπος με τη ΝΕ Πατρών. Την ίδια ημέρα και στις 16:30 θα αντιμετωπίσει τον Εθνικό Πειραιά.

Μετά από τους εντός των δυο ομίλων αγώνες, θα συναντηθούν:

-Η 1η ομάδα του Α’ ομίλου με τη 2η ομάδα του Β’ ομίλου

-Η 2η ομάδα του Α’ ομίλου με την 1η  ομάδα του Β’ ομίλου

-Η 3η ομάδα του Α’ ομίλου με την 3η ομάδα του Β’ ομίλου για τις θέσεις 5- 6.

-Η 4η ομάδα του Α’ ομίλου με την 4η ομάδα του Β’ ομίλου για τις θιέσεις 7-8.

Οι Ημιτελικοί, οι αγώνες κατάταξης, ο μικρός και ο μεγάλος Τελικός, θα διεξαχθούν την Κυριακή (12/7) στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά.

Σημειώνεται ότι οι αγώνες θα διεξαχθούν χωρίς θεατές και με βάση το Υγειονομικό Πρωτόκολλο διεξαγωγής αγώνων υδατοσφαίρισης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.